reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg
Noooo Kochana piękna betka[emoji173]
Super prezent na święta [emoji7][emoji7][emoji7] jeszcze raz gratuluję![emoji173]

reklama
Kochana, nie przejmuj sie idiotka. Mi jedna "cudowna kolezanka" po poronieniu powiedziala, ze na cholere tak rozpaczam jak w 9tc to to jeszcze nawet dziecko nie bylo. Na kretynow szkoda nerwow!! A najwiecej do powiedzenia maja te **** ktore wlasnie sa anty-dzieciate.
No dokladnie :-/ jestem jeszcze na takim etapie że na kazde takie pitolenie reaguję zloscią i wyzywam. Pewnie za jakis czas mi dopiero przejdzie i sie uspokoję. To moja pierwsza i mam nadzieje ostatnia strata i po orostu jestem w tym nieobeznana jeszcze. Ale zauwazylam roznice. Teraz wiem co to znaczy stracić i rozumiem wszystkie kobiety ktore przez to przeszly. Wczesniej bylo inaczej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No dokladnie :-/ jestem jeszcze na takim etapie że na kazde takie pitolenie reaguję zloscią i wyzywam. Pewnie za jakis czas mi dopiero przejdzie i sie uspokoję. To moja pierwsza i mam nadzieje ostatnia strata i po orostu jestem w tym nieobeznana jeszcze. Ale zauwazylam roznice. Teraz wiem co to znaczy stracić i rozumiem wszystkie kobiety ktore przez to przeszly. Wczesniej bylo inaczej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
No racja, ja tez dopiero teraz rozumiem. Juz Ci pisalam, czas naprawde leczy rany, sama sie przekonasz. :*

Dziewczyny patrzycie co znalazłam [emoji7]
Auchan!
Wszystkim ciezarnym - na święta polecam [emoji16][emoji173]
A co będziemy o suchym siedziec?! Co to to nie![emoji16]
1513716372-192e07c5d5af6540-aaaaaa.jpeg

Kupiłam białe polwytrwne - moje ulubione [emoji7]
Do wieczerzy będzie jak znalazł [emoji7]

@ Brennka gratulacje! Wiesz zinspirowalas mnie ta metoda dużo dużo seksu i mieliśmy podobny maraton może nie aż taki długi bo robilam testy owulacyjne więc potem spasowalam hehe ciekawe co wyjdzie z tego jeszcze kilka dni do terminu @

reklama
Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg
Gratuluję! Długo się starałaś?

Do góry