reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja na czerwcówkach trafiłam na te stronę [emoji7]
Link do: Sklep z piwem i winem bezalkoholowym - Bezalkoholowe
Fajnie będzie moc sobie wypić lampkę wina 0% do wigilijnej kolacji [emoji173]
A i w domu skorzystam, i gościa kierowcę poczęstuje [emoji7]
Są też (Jak większość piw bezalkoholowych) takie o zawartości alko poniżej 0.5% ale te mnie akurat nie interesują (różne są opinie na ten temat, ale dla mnie sprawa jest prosta - 0 to zero i koniec).
Na szczęście mają też tam takie 0% [emoji16]
Jutro robię zakupy [emoji48]
Może do świąt dojdzie [emoji16]

reklama
Dobra, laski. Żarty się skończyły. Potrzebuje trzepniecia. 25dc delikatne plamienie na papierze i kilka kropel na wkładce, cycki bolą, że się dotknąć nie da i prawy jajnik kłuje. (Chyba z niego była owu, bo on najbardziej bolał) i wkrecilam sobie cionsze. Średnio tak testować 5 dni przed @, nie? Help!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Najgorsze jest to, że teoretycznie wszystko wskazuje na@, a ja głupia sobie wmawiam, że cionsza [emoji14]

Dobra, laski. Żarty się skończyły. Potrzebuje trzepniecia. 25dc delikatne plamienie na papierze i kilka kropel na wkładce, cycki bolą, że się dotknąć nie da i prawy jajnik kłuje. (Chyba z niego była owu, bo on najbardziej bolał) i wkrecilam sobie cionsze. Średnio tak testować 5 dni przed @, nie? Help!

Idziemy łeb w łeb. 25dc, 11dpo, 4 do @. Testuję, co mi tam. Zero objawów ciążowych, lekkie skurcze jak zwykle przed @.

reklama
Do góry