reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ookotkaoo1993 ojej strasznie Ci współcZuję, okropne przeżycie. Czasem glaszczac naszego Klocka nachodzi mnie myśl o matko a jak on umrze kiedyś i lzy staja mi w oczach. =( biedna..

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@ookatkaoo1993 bardzo Ci współczuję straty zwierza :(
W ogóle jak się czujesz? Jak ciąża? Mdłości, czy coś? ;)
A remont? Widziałam fotkę, że wygląda już całkiem nieźle! Jak psychicznie wytrzymujesz remont i męża? My tapetowalismy tylko jeden pokój, a już 3 dzień się do niego nie odzywam :D przy takim hardcore jak u Ciebie na bank byłyby trupy :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A najśmieszniejsze jest to, że człowiek to czyta po raz 50 i w każdym cyklu to samo. Ja właśnie na etapie czytania, jakie szanse, że test wychodzi negatywny, a jest ciąża. 10dpo, 11dpo, 12dpo. Ile się można edukować [emoji23].
Jestem na tym samym etapie czytania, chyba z 34dc test negatywny. Wariuje dziewczyny:/

reklama
Gdyby to było takie łatwe, po tych wszystkich smutnych wydarzeniach na forum, do tego dochodzi stres czy dziecko jest zdrowe.
Na żadne z usg z synem nie szlam z takim nastawieniem. Ty sie ciesz że bedziesz mamą. Bez wzgledu na to jaka dzidzia będzie i tak bedziesz ja kochala nad życie. ! Ciesz sie ze idziesz fam, że znowu sie z nia spotkach, zobaczysz na monitorze, jej pierwsze zdjecia. Ciesz sie z tego nie zamartwiaj sie bezpodstawnie, bo ona to wszystko wyczuwa.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry