O'Hara
Fanka BB :)
Ale by byly jaja gdy bys zaciazyla w takim cyklu
No nigdy niewiadomo ale nie sadze. Już nie takie cuda wyprawiałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale by byly jaja gdy bys zaciazyla w takim cyklu
Oby jutrzejszy dzien byl lepszy i tego Ci zycze. Dobranoc:*Ide spac dziewczyny. Przuch mnie napier.... krzyż mnie napier.... serducho mnie napierrrrrr..... i leje sie ze mnie jakk z wiadra.... cos strasznego =( muszę przestac o tym myśleć.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
W ogóle cała seria - ja znam tylko Bóg nigdy nie mruga, mamie sprezentowalam
Dobra na ten moment do poczytania babeczki [emoji5] polecam [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja bede mocno kciuki za Ciebie trzymacNo nigdy niewiadomo ale nie sadze. Już nie takie cuda wyprawiałam
I jak dlugo? Pamiętam że miałam takie pytanie na egzaminie ale nie jestem pewna jaka była prawdziwa odp.Mam prośbe... niech mnie ktoras z calej sily pierdo...lnie w.łeb, bo zamiast zrobic pranie czytam w necie jak dlugo moga przezyc plemniki po stosunku z gory dziekuje
Roznie podaja, ale jednak najczęściej ppwtarzajace sie odpowiedź to 72 godzinyI jak dlugo? Pamiętam że miałam takie pytanie na egzaminie ale nie jestem pewna jaka była prawdziwa odp.
ja bede mocno kciuki za Ciebie trzymac[emoji110][emoji110][emoji110]
Śliczne masz to nowe profilowe :* chyba tez se zmienieja bede mocno kciuki za Ciebie trzymac
Tak ja dokładnie 22dcA ktoras ma podobnie jak ja 22 dc? Bo czuje sie samotna i opuszczona