Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli Ci to pomoże, to tez trzymam za Ciebie kciukassyyyy!
Patrz jak się ośmieszę by Cię pocieszyć:
[emoji8][emoji8]
Łoooo matko kobity, teraz to się rozbeczałam! Wchodzę do domu a tu takie coś z komentarzem „żebyś nie ryczała, ze się znowu nie udało” No i jak go nie kochać??? [emoji7][emoji176]
[emoji27]
Tak ja dokładnie 22dc
A dziekuje:*Śliczne masz to nowe profilowe :* chyba tez se zmienie
Ale slodko Niedziwie sie ze tak go kochasz.Łoooo matko kobity, teraz to się rozbeczałam! Wchodzę do domu a tu takie coś z komentarzem „żebyś nie ryczała, ze się znowu nie udało” No i jak go nie kochać??? [emoji7][emoji176]
[emoji27]
Cudowny facet [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Skislam !!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 25 z 35A ktoras ma podobnie jak ja 22 dc? Bo czuje sie samotna i opuszczona
No i pięknie [emoji7]Łoooo matko kobity, teraz to się rozbeczałam! Wchodzę do domu a tu takie coś z komentarzem „żebyś nie ryczała, ze się znowu nie udało” No i jak go nie kochać??? [emoji7][emoji176]
[emoji27]