U mnie w rodzinie od trzech pokolen kobiety rodza majac 40 lat i ja mam zamiar byc kolejną[emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I będziesz. Moja ciocia urodziła w wieku 46. [emoji256]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w rodzinie od trzech pokolen kobiety rodza majac 40 lat i ja mam zamiar byc kolejną[emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje kochana, nie bylo mnie troche i nie wiedzialam ,ze jestes w ciazy, super, powodzenia.@Jotka_Szczotka tak mi przykro miałam nadzieję do ostatniej chwili
Mnie dziś pół dnia nie było, najpierw poszłam na rzęsy, w końcu bo dwumiesięcznej przerwie, a teraz pakowaliśmy prawie 30 paczuszek świątecznych dla moich klientek
@ się rozkręca, jutro was powitam w 1dc... i dobrze niech se sieje spustoszenie bo niebawem ja przegonie na ładnych pare miesięcy!!! Suka! Ale muszę żyć z nią w zgodzie [emoji16]
Mam wszystkie czesci.
Dobra na ten moment do poczytania babeczki [emoji5] polecam [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jej nie cierpię . Ale moje cyce od 2 dni mi eksplodują wiec czuje , ze malpiszon zbiera swe moce !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :*Gratuluje kochana, nie bylo mnie troche i nie wiedzialam ,ze jestes w ciazy, super, powodzenia.