reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A najśmieszniejsze jest to, że człowiek to czyta po raz 50 i w każdym cyklu to samo. Ja właśnie na etapie czytania, jakie szanse, że test wychodzi negatywny, a jest ciąża. 10dpo, 11dpo, 12dpo. Ile się można edukować
emoji23.png
.
Hahaha dokładnie to samo pomyślałam. Co miesiąc powtorka z rozrywki. I najlepsze jak kolejny raz wpisuje ten sam teskt w googlach i patrze, ze wszystko już przeczytałam. :D

reklama
Hej hej jestem :)
Dlugo mnie nie bylo jakos i troche ochoty nie mialam i czasu przed swietami malo, jakos pozbieralam sie po tym juz 3 poronieniu i chyba za kazdym razem lepiej mi idzie z moja psychika,
niedlugo juz do wprawy dojde ;)
Kochana jaka pamiec, ze mam dzis wizyte, planowo mialam na niej serduszko ujrzec no ale coz......zycie.
Wiec na wizycie bylo jak mowili wczesniej przez telefon, przeniesli mnie do kliniki Early Pregnancy bo oni sa od poronien a juz 3 z kolei w krotkim czasie to poronienia nawykowe i to kwalifikuje sie do dokladniejszych badan, wiec jak tylko dostane kolejna @ to jade do nich na pobranie krwi i bedzie to jakies tam bardzo dokladne genetyczne, i pod katem roznych wad itp potrwa to niby kilka tygodni i jak cos tam wyjdzie to daja leki jesli sie da, chociaz mowili,ze jak mam juz dziecko i niby ja zdrowa to moze nawet nic nie wyjdzie i wtedy bedzie przyczyna poronien nieznana i tez tak czasem bywa i moze wreszcie sie uda, aha no i jeszcze ze w moim wieku :) to tylko co ktores jajeczko jest super i sie nadaje ....no coz....no koment :)
Aha i jeszcze mam narazie nie brac tej ostatniej dawki clo tylko czekac na te wyniki, no i jeszcze ze czasem mala dawka aspiryny i zastrzyk z heparyny rozwiazuje problem, no i zostaje mi tylko czekac jak zwykle.......
Ale poki co dni plodne, jakos kolo owulacji jutro czy jakos tak a jajnik boli czyli moze bedzie i tak bez clo, bo jajniki od 5 miechow nakrecone wiec dzialamy :) co bedzie :)
A co u was? jak przygotowania do Swiat? byly przez te 2 tygodnie co mnie nie bylo jakies 2 kreseczki? bo nawet nie bede probowac was nadroic ;)

Ps. ale zem sie rozpisala ;)

O jak fajnie, ze jesteś! Już się bałam, ze nas zostawiłaś [emoji8]
No ale przynajmniej trochę się za Ciebie wzięli także jest nadzieja, ze może coś wykryją. A jak będą Ci jeszcze raz Ci Angole dokuczać o wiek, to tez im powiedz ze Kate stara dupa a zara trzecie urodzi! Ciekawe czy jej tak mówili o jajeczkach [emoji849][emoji16]

reklama
Dziewczyny test wczorajszy i z przed chwili, chyba jednak będzie owulka nawet bez Clo ;)
Kurde kiedy działać dziś czy jutro?
IMG_20171218_184632.jpg

Załączniki

• IMG_20171218_184632.jpg
    IMG_20171218_184632.jpg
    705,8 KB · Wyświetleń: 736
Do góry