Dziewczyny test wczorajszy i z przed chwili, chyba jednak będzie owulka nawet bez Clo
Kurde kiedy działać dziś czy jutro?Zobacz załącznik 832654
Dzisiaj i jutro! [emoji123][emoji106][emoji256]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny test wczorajszy i z przed chwili, chyba jednak będzie owulka nawet bez Clo
Przez 4 dni od dziśDziewczyny test wczorajszy i z przed chwili, chyba jednak będzie owulka nawet bez Clo
Juz włączam bahahaahaHehe... mam to samo [emoji23]. Albo filmiki na YT. Już wszystkie z testowaniem obejrzałam.
I dzisiaj i jutro i pojutrze!!Dziewczyny test wczorajszy i z przed chwili, chyba jednak będzie owulka nawet bez Clo
Na bogato[emoji23][emoji23][emoji23]Dobra, tylko się nie śmiać! Moja historia.
Dokładnie przyrost najważniejszy :* najwidoczniej miałaś później niż ja zagnieżdżanieMoja betka szału nie robi, jak na 30dc. 64,11. Ale ponoć ważniejszy jest przyrost więc zobaczymy za 2 dni.
O jak fajnie, ze jesteś! Już się bałam, ze nas zostawiłaś [emoji8]
No ale przynajmniej trochę się za Ciebie wzięli także jest nadzieja, ze może coś wykryją. A jak będą Ci jeszcze raz Ci Angole dokuczać o wiek, to tez im powiedz ze Kate stara dupa a zara trzecie urodzi! Ciekawe czy jej tak mówili o jajeczkach [emoji849][emoji16]
Kate a ktory Ty rocznik ?
Ja 85 i mam wrażenie , ze tak cieżko bo juz kutwa bliżej do menopauzy niż gdziekolwiek indziej . Moja babcia przekwitła w wieku 43 lat [emoji30][emoji30][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w rodzinie od trzech pokolen kobiety rodza majac 40 lat i ja mam zamiar byc kolejną[emoji4]Ja 83 i to pierwszy dziecior także ten... nic mi nie mow o menopazie [emoji849]