reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Jotka_Szczotka kuuuzwa :( mialam.nadzieje ze bedzie CIONSZA u Ciebie :( no ale ja tez mam postanowienie nje robic testow przed terminem @. Nie wiem czy pamietacie, ale ja tez mialam cień cienia w zeszlym cyklu :/

reklama
Ja jeszcze kciuki za Jotkę trzymam bo przecież jej wychodzą testy pozytywne parę dni po terminie @ więc jeszcze czas.

...marzenia mają wielką moc...

Dziewczyny mialyscie badanie droznosci hsg?bo ja jak po 3 cyklach nie zajde to mnie to czeka i juz jestem troche przerażona :(

No dlatego w tym cyklu sobie powiedzialam, ze czekam do dnia @. Ale co innego powiedziec, co innego wykonac hahah :D
Tez mialam takie postanowienie ale dzis jestem 4dpo a juz zastanawiam sie kiedy by tu se siknac...moze tak w święta...[emoji13][emoji13][emoji13][emoji319]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam cien cienia ostatnio...

No wiec wlasnie. Do @-2 dni alr juz nie msm nadzieji zwlaszcza ze obecnie brzuch mnie juz nie gniecie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Co moge powiedziec dla pewnosci zrobilam dwa, i mym oczom ukazała sie biel, biel wizira. Czyli nie udalo sie=( jak wczesniej byl bladzioszek jasniutki tak teraz nie ma nic kompletnie nic... dlatego mnie brzuch tak napierd
1513490262-7003e5b0b3e482d5-aaaaaa.jpeg

Tu dla porownanie ten nagorze jest z piatku. Nie warto robic testow przed czasem, no wlasnie tak sie dzieje.

1513490300-1af26a4624d10beb-aaaaaa.jpeg
ala...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Tez mialam takie postanowienie ale dzis jestem 4dpo a juz zastanawiam sie kiedy by tu se siknac...moze tak w święta...[emoji13][emoji13][emoji13][emoji319]

A siknij se! :D co se bedziesz żałować :D

Dziewczyny gdzie kupujecie jakieś kiecki, wiecie, na wyjścia? Ja do swoich się nie mieszcze, wyglądam jak parówka wcisnieta w jelito [emoji23]
W lutym mamy imprezę urodzinową, idziemy na karnawał a ja nie mam się w co ubrać..
Wyczekiwałam tego momentu kiedy będę mogła sobie kupić piękne ciążowe ciuchy.. A teraz jestem przerażona no nic nie ma! Takie ochydy jak do babć 60+... poleccie coś szalowego! Gdzie kupowalyscie w poprzedniej ciąży jakieś ładne sukienki?
Wszystkie happymum przeglądnięte i nic :(

reklama
A moj twierdzi, ze wczoraj zrobil mi dziecko. Czyli ogłaszam, że jestem od 11 godzin w ciąży :D :D :D
A tak na powaznie, to dziwna rzecz. Dzisiaj w toalecie zauwazylam na papierze sluz zabarwiony krwią... w zeszlym cyklu mialam wprawdzie ppamienia, ale byly przed owulacja i trwaly kilka dni. A teraz jestem najprawdopodobniej po owu lub w trakcie :D moj organizm coraz bardziej mnie zaskakuje ;)

Do góry