reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Jotka_Szczotka kuuuzwa :( mialam.nadzieje ze bedzie CIONSZA u Ciebie :( no ale ja tez mam postanowienie nje robic testow przed terminem @. Nie wiem czy pamietacie, ale ja tez mialam cień cienia w zeszlym cyklu :/

reklama
Ja jeszcze kciuki za Jotkę trzymam bo przecież jej wychodzą testy pozytywne parę dni po terminie @ więc jeszcze czas.

...marzenia mają wielką moc...

Dziewczyny mialyscie badanie droznosci hsg?bo ja jak po 3 cyklach nie zajde to mnie to czeka i juz jestem troche przerażona :(

No dlatego w tym cyklu sobie powiedzialam, ze czekam do dnia @. Ale co innego powiedziec, co innego wykonac hahah :D
Tez mialam takie postanowienie ale dzis jestem 4dpo a juz zastanawiam sie kiedy by tu se siknac...moze tak w święta...[emoji13][emoji13][emoji13][emoji319]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam cien cienia ostatnio...

No wiec wlasnie. Do @-2 dni alr juz nie msm nadzieji zwlaszcza ze obecnie brzuch mnie juz nie gniecie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Co moge powiedziec dla pewnosci zrobilam dwa, i mym oczom ukazała sie biel, biel wizira. Czyli nie udalo sie=( jak wczesniej byl bladzioszek jasniutki tak teraz nie ma nic kompletnie nic... dlatego mnie brzuch tak napierd
1513490262-7003e5b0b3e482d5-aaaaaa.jpeg

Tu dla porownanie ten nagorze jest z piatku. Nie warto robic testow przed czasem, no wlasnie tak sie dzieje.

1513490300-1af26a4624d10beb-aaaaaa.jpeg
ala...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Tez mialam takie postanowienie ale dzis jestem 4dpo a juz zastanawiam sie kiedy by tu se siknac...moze tak w święta...[emoji13][emoji13][emoji13][emoji319]

A siknij se! :D co se bedziesz żałować :D

Dziewczyny gdzie kupujecie jakieś kiecki, wiecie, na wyjścia? Ja do swoich się nie mieszcze, wyglądam jak parówka wcisnieta w jelito [emoji23]
W lutym mamy imprezę urodzinową, idziemy na karnawał a ja nie mam się w co ubrać..
Wyczekiwałam tego momentu kiedy będę mogła sobie kupić piękne ciążowe ciuchy.. A teraz jestem przerażona no nic nie ma! Takie ochydy jak do babć 60+... poleccie coś szalowego! Gdzie kupowalyscie w poprzedniej ciąży jakieś ładne sukienki?
Wszystkie happymum przeglądnięte i nic :(

reklama
A moj twierdzi, ze wczoraj zrobil mi dziecko. Czyli ogłaszam, że jestem od 11 godzin w ciąży :D :D :D
A tak na powaznie, to dziwna rzecz. Dzisiaj w toalecie zauwazylam na papierze sluz zabarwiony krwią... w zeszlym cyklu mialam wprawdzie ppamienia, ale byly przed owulacja i trwaly kilka dni. A teraz jestem najprawdopodobniej po owu lub w trakcie :D moj organizm coraz bardziej mnie zaskakuje ;)

Do góry