reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja wlasnie tak mam, ze na papierze sluz zabarwiony brunatną krwią. Ale bardzo delikatnie. No nic, teraz to i tak juz tylko zostaje czekanie :)
Dokładnie. Ja tak też nigdy wcześniej nie miałam, robi mi się tak od kilku miesiecy. Ale ja już się przyzwyczaiłam, że za swoim organizmem nie nadążam :D dzisiaj mój rano wydał z siebie okrzyk zaskoczenia, jakie to mam wielkie piersi dzisiaj :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jutro mam wigilijke z pracy.. i kurde nie mam pojęcia w czym pójść.
Wszyscy się wystroja a ja pójdę w dżinsach jak borok.
U nas stacjonarne nie ma nic, no tragedia - h&m z 3 wieszakami, c&a z tez małym asortymentem, raczej takim codziennym i to tyle..
No cóż... [emoji14] mówi się trudno [emoji23]
Kurcze, to Ci nie pomogę, bo jedyne co mi do głowy przychodzi to h&m. A masz Tesco? F&F ma ponoć fajne ciuchy, ale nie wiem czy jest tam kolekcja dla mamusiek. Bo na100% są dziecięce ubranka [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam spotkanie sylwestrowe ze znajomymi męża i średnio mam ochotę iść bo wszyscy już mają dzieci i jakoś tak czuję się gorsza od nich że ja póki co nie mogę mieć wogule mi się wydaje że wszyscy w koło maja dzieci tylko nie ja swiruje wiem

A ja mam spotkanie sylwestrowe ze znajomymi męża i średnio mam ochotę iść bo wszyscy już mają dzieci i jakoś tak czuję się gorsza od nich że ja póki co nie mogę mieć wogule mi się wydaje że wszyscy w koło maja dzieci tylko nie ja swiruje wiem
No swirujesz swirujesz ale zobaczysz....Niedlugo bedziesz śmigać z bliźniaczym brzuchem a potem wózeczkiem. Wróżę Ci to ja forumowa wróżka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Nie mozesz do tego tak podchodzić!!! Ja synka urodzilam.majac 33 lata i nigdy nie pozwolilam wmowic sobie, ze jestem gorsza!!! Głowa do gory, cyc do przodu i pamietaj ze wszystko w swoim czasie[emoji8] amen

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry