reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mialam ale minelo 48h. Moim zdaniem powinno byc chociaz cien widac na którymś. Nie ja juz odpuszczam juz wczesniej mialam taka sytuacje ... to sie zdarza. Mi zbyt czesto

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja Ci powiem szczerze tak. Wiesz czemu wczoraj byłam taka spanikowana ?
Brak objawów jedno, ale zrobiłam test ciążowy jakiś inny , nie wiem czy siku za mało stężone czy co ale przedwczoraj popołudniu (jak wcześniej popołudniu wychodziły już dość fajne kreski) nie było na tym teście żadnej kreski no może taka minimum minimum gorzej ja było dostrzec niz na moim pierwszym teście ...
Także nigdy więcej testów płytkowych chyba że ten żółty bobo test. Tylko beta.

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja Ci powiem szczerze tak. Wiesz czemu wczoraj byłam taka spanikowana ?
Brak objawów jedno, ale zrobiłam test ciążowy jakiś inny , nie wiem czy siku za mało stężone czy co ale przedwczoraj popołudniu (jak wcześniej popołudniu wychodziły już dość fajne kreski) nie było na tym teście żadnej kreski no może taka minimum minimum gorzej ja było dostrzec niz na moim pierwszym teście ...
Także nigdy więcej testów płytkowych chyba że ten żółty bobo test. Tylko beta.

ckaiyx8d63pd6voi.png
Bo sobie wkręciłam, że beta znacznie spadła i będzie ciąża biochemiczna...

ckaiyx8d63pd6voi.png

Pytanie z innej beczki co przygotowaltscie na prezent świąteczny dla swoich Panow?ja się jeszcze zastanawiam
Myślę nad zegarkiem bo mężowi padł lub nad perfumami, bo też już mu się kończą.. niestety w tym mscu masakra ż kasa a są to drogie prezenty (zegarek ma upatrzony, a perfumy za każdym razem jak jesteśmy w drogerii to wacha te same i się nimi ekscytuje [emoji14] ost byliśmy u znajomych i jak zobaczył je na półce to myślałam, że padnie).
No nic, zobaczymy.. może mężowi jakaś premia wpadnie to i na prezenty będzie [emoji23] bo w innym wypadku skończy się na skarpetkach i dobrym angielskim piwku

Potwierdzam. Jeśli ktoś nie zniesie biochemicznej, niech nie testuje przed terminem. Chyba że jak Kati - od razu beta i co 2 dni. U mnie to pierwsza ciąża i jeśli nawet jest biochemiczna, to dobrze wiedzieć, że przynajmniej zapłodnienie się udało.

Dziś ostatni dzień na terminową @. Od piatku drobne plamienia, na szczęście nie krwiste. Jutro betka. :)

Co do testów - mój dzisiejszy był tak samo słaby, jak czwartkowy. To tylko test za dyche, sprawdza czy coś tam w ogóle jest a nie czy rozwija się prawidłowo.

Potwierdzam. Jeśli ktoś nie zniesie biochemicznej, niech nie testuje przed terminem. Chyba że jak Kati - od razu beta i co 2 dni. U mnie to pierwsza ciąża i jeśli nawet jest biochemiczna, to dobrze wiedzieć, że przynajmniej zapłodnienie się udało.

Dziś ostatni dzień na terminową @. Od piatku drobne plamienia, na szczęście nie krwiste. Jutro betka. :)

Co do testów - mój dzisiejszy był tak samo słaby, jak czwartkowy. To tylko test za dyche, sprawdza czy coś tam w ogóle jest a nie czy rozwija się prawidłowo.
Nie wiem =) poczekam sobie do terminu @a jak nie przyjdzie to zobaczymy. Ale juz widzialam taka kreseczke. W wrzesniowym tesciku.. z reszta moja mąż rano obejrzal te testy i powiedzial ze na tym z piatku rzeczywiscie kreske widać, a na tych dwoch nie.

Ale przyzn mi racje ze ja widac, ze nie jest fabryczna.

qb3cj44j6cg72hqh.png

No też bym chyba nie zniosła , chociaż się z tym liczyłam. Mi ogólnie termin na środę (licząc normalnie 28dc) albo jutro (26dc - przez wcześniejszą owulację tak mi aplikacja skróciła cykl). Zobaczymy. Na razie rośnie więc zluzowałam gacie i spokojnie. Tym bardziej że wczoraj się wkurwiłam na teściowa i już bóle brzucha wczoraj na chwilę wróciły...

ckaiyx8d63pd6voi.png

No też bym chyba nie zniosła , chociaż się z tym liczyłam. Mi ogólnie termin na środę (licząc normalnie 28dc) albo jutro (26dc - przez wcześniejszą owulację tak mi aplikacja skróciła cykl). Zobaczymy. Na razie rośnie więc zluzowałam gacie i spokojnie. Tym bardziej że wczoraj się wkurwiłam na teściowa i już bóle brzucha wczoraj na chwilę wróciły...

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ty mialas sliczzne widoczne. Kreseczki na wszystkich testach ktore zrobiłaś. =) bedziesz mamą raz drugi na pewno=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

ckaiyx8d63pd6voi.png
Czemu? czym Cię tak zdenerwowala?

Do góry