reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny gdzie kupujecie jakieś kiecki, wiecie, na wyjścia? Ja do swoich się nie mieszcze, wyglądam jak parówka wcisnieta w jelito [emoji23]
W lutym mamy imprezę urodzinową, idziemy na karnawał a ja nie mam się w co ubrać..
Wyczekiwałam tego momentu kiedy będę mogła sobie kupić piękne ciążowe ciuchy.. A teraz jestem przerażona no nic nie ma! Takie ochydy jak do babć 60+... poleccie coś szalowego! Gdzie kupowalyscie w poprzedniej ciąży jakieś ładne sukienki?
Wszystkie happymum przeglądnięte i nic :(
W hm zobacz albo na zalando sa ladne ciazowe[emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moj twierdzi, ze wczoraj zrobil mi dziecko. Czyli ogłaszam, że jestem od 11 godzin w ciąży :D :D :D
A tak na powaznie, to dziwna rzecz. Dzisiaj w toalecie zauwazylam na papierze sluz zabarwiony krwią... w zeszlym cyklu mialam wprawdzie ppamienia, ale byly przed owulacja i trwaly kilka dni. A teraz jestem najprawdopodobniej po owu lub w trakcie :D moj organizm coraz bardziej mnie zaskakuje ;)
Zaraz Po owu lub w trakcie mam nawet nie plamienia po stosunku. Na takiej samej zasadzie, że wszystko czytse tylko papier w plamki. Ale w ciągu kilku godzin przechodzi.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaRS90 poczekaj może po świętach. Powinien być większy wybór przed i po nowym roku. Chyba :D znaczy z normalnymi sukienkami tak jest, bo karnawal, sutniowki itp, więc może ciążowych też więcej rzuca :D

Zaraz Po owu lub w trakcie mam nawet nie plamienia po stosunku. Na takiej samej zasadzie, że wszystko czytse tylko papier w plamki. Ale w ciągu kilku godzin przechodzi.

No ja wlasnie tak mam, ze na papierze sluz zabarwiony brunatną krwią. Ale bardzo delikatnie. No nic, teraz to i tak juz tylko zostaje czekanie :)

reklama
@AgaRS90 poczekaj może po świętach. Powinien być większy wybór przed i po nowym roku. Chyba :D znaczy z normalnymi sukienkami tak jest, bo karnawal, sutniowki itp, więc może ciążowych też więcej rzuca :D

Jutro mam wigilijke z pracy.. i kurde nie mam pojęcia w czym pójść.
Wszyscy się wystroja a ja pójdę w dżinsach jak borok.
U nas stacjonarne nie ma nic, no tragedia - h&m z 3 wieszakami, c&a z tez małym asortymentem, raczej takim codziennym i to tyle..
No cóż... [emoji14] mówi się trudno [emoji23]

Do góry