reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ty mialas sliczzne widoczne. Kreseczki na wszystkich testach ktore zrobiłaś. =) bedziesz mamą raz drugi na pewno=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Też mi się wydaje, że Kati biochemiczna już nie grozi. :)

reklama
Czemu? czym Cię tak zdenerwowala?
Kochana ona chce brać z Damianem kredyt na małe mieszkanie. A moi rodzice zaproponowali że oni teraz kupują mieszkanie, duże, my mieszkamy odstępnego dużego (bo teraz 1360 zł nie licząc opłat) nie płacimy. Same media i mieszkamy kilka lat i co miesiąc odkładamy na lokatę to co byśmy płacili odstępnego za małe mieszkanie (czyli jak na swoim bez kredytu opłaty administracyjne + prąd i gaz a u nas to małe rachunki tym bardziej w lecie )i to co odłożone mamy żeby rodzicom dołożyć się na remont domu (nie musimy brać kredyty ani na mieszkanie ani na remont i płacić do banku ogromnych odsetek) i rodzice na nas ten dom przepisują. Dom 240m.
To jej źle bo ona chce żebyśmy tu kredyt na mieszkanie brali i wielki foch i nie przetłumaczy. Ze teraz będziemy mieszkać w mieszkaniu moich rodziców (oczywiście bez moich rodziców) jak na swoim bez kredytu dużym mieszkaniu a potem w sumie za 100tys będziemy mieć ogromny dom z działką 17a... Bo nie i huj.

ckaiyx8d63pd6voi.png

A tak nie dość że małe mieszkanie (45m) to ja się nie zmieszczę z dwójką dzieci i żeby sobie w mieszkaniu gabinet zagospodarować. I tak kredyt na klitke plus wynajmij lokal pod gabinet.. nie damy rady finansowo. A tak na 64m bez problemu...no i koszta dużo dużo niższe

ckaiyx8d63pd6voi.png

Jotka! O nieee! To się rozczarowałam! A byłam taka pewna, ze dołączysz to grona pozytywnych! No żesz w pizdu! [emoji34][emoji15]

Boże, ale miałam sen. To przez was, bo naczytałam się przed snem. Śniło mi sie ze dałam mężowi pozytywny test pod choinkę, ale taki pozytywny no wiecie dwie czerwone krechy. No ale co bedzie to bedzie. A poza tym, kazałam mojemu się ogolić. Wrócił z kąpieli nie ogolony. Mówię do niego, że miał się ogolić,
on: ogoliłem się, zdejmuje gacie od piżamy, ja patrzę, a tam łyso. [emoji23][emoji23][emoji23]

...marzenia mają wielką moc...

Kochana ona chce brać z Damianem kredyt na małe mieszkanie. A moi rodzice zaproponowali że oni teraz kupują mieszkanie, duże, my mieszkamy odstępnego dużego (bo teraz 1360 zł nie licząc opłat) nie płacimy. Same media i mieszkamy kilka lat i co miesiąc odkładamy na lokatę to co byśmy płacili odstępnego za małe mieszkanie (czyli jak na swoim bez kredytu opłaty administracyjne + prąd i gaz a u nas to małe rachunki tym bardziej w lecie )i to co odłożone mamy żeby rodzicom dołożyć się na remont domu (nie musimy brać kredyty ani na mieszkanie ani na remont i płacić do banku ogromnych odsetek) i rodzice na nas ten dom przepisują. Dom 240m.
To jej źle bo ona chce żebyśmy tu kredyt na mieszkanie brali i wielki foch i nie przetłumaczy. Ze teraz będziemy mieszkać w mieszkaniu moich rodziców (oczywiście bez moich rodziców) jak na swoim bez kredytu dużym mieszkaniu a potem w sumie za 100tys będziemy mieć ogromny dom z działką 17a... Bo nie i huj.

ckaiyx8d63pd6voi.png
Haha no to faktycznie:F
Nie i **** argumentem na wszystko [emoji23]

Boże, ale miałam sen. To przez was, bo naczytałam się przed snem. Śniło mi sie ze dałam mężowi pozytywny test pod choinkę, ale taki pozytywny no wiecie dwie czerwone krechy. No ale co bedzie to bedzie. A poza tym, kazałam mojemu się ogolić. Wrócił z kąpieli nie ogolony. Mówię do niego, że miał się ogolić,
on: ogoliłem się, zdejmuje gacie od piżamy, ja patrzę, a tam łyso. [emoji23][emoji23][emoji23]

Made my Day [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Mój były kiedyś tak zrobił.... Pisze do mnie, że idzie się ogolić. Przyjechał do mnie dalej zarośnięty, pytam co z jego planami, a on z uśmiechem odsuwa spodnie i bokserki :D

Mi się ostatnio ciągle sni, że rozstaje się ze swoim chłopem. Dziwnie.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry