Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiemy, istnieja od kwietnia juz.Ojej wiecie że istnieją już Staraczki 2018, może trzeba zrobić transfer
Pytanie z innej beczki co przygotowaltscie na prezent świąteczny dla swoich Panow?ja się jeszcze zastanawiam
Ale wcześniej miałaś inny test. Ja sama już po sobie widzę że one różne kreski dają. Ostatnio nie miałaś bobo test żółtego ?Co moge powiedziec dla pewnosci zrobilam dwa, i mym oczom ukazała sie biel, biel wizira. Czyli nie udalo sie=( jak wczesniej byl bladzioszek jasniutki tak teraz nie ma nic kompletnie nic... dlatego mnie brzuch tak napierd
Tu dla porownanie ten nagorze jest z piatku. Nie warto robic testow przed czasem, no wlasnie tak sie dzieje.
ala...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Mialam ale minelo 48h. Moim zdaniem powinno byc chociaz cien widac na którymś. Nie ja juz odpuszczam juz wczesniej mialam taka sytuacje ... to sie zdarza. Mi zbyt czestoAle wcześniej miałaś inny test. Ja sama już po sobie widzę że one różne kreski dają. Ostatnio nie miałaś bobo test żółtego ?