reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ojej wiecie że istnieją już Staraczki 2018, może trzeba zrobić transfer :)
Tak wiemy, istnieja od kwietnia juz.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Jak dla mnie nie trzeba robić żadnego transferu na inne forum. Nazwa 2017 to nazwa. A wszystkie się tu świetnie już poznały i nie trza tego psuć. A i staraczkom 2018 nie ma co forum rozwalać jakbyśmy się wszystkie na raz zwaliły. Po prostu pociągnie się go dalej i tyle.

...marzenia mają wielką moc...

Jotka, czekam na Twoje testowanie ale się kuwa chyba nie doczekam, bosiem napizgała! I love you [emoji176][emoji173]️[emoji256][emoji253][emoji898][emoji7][emoji8]i w **** innych przesłodziastych emotikonek.

Co moge powiedziec dla pewnosci zrobilam dwa, i mym oczom ukazała sie biel, biel wizira. Czyli nie udalo sie=( jak wczesniej byl bladzioszek jasniutki tak teraz nie ma nic kompletnie nic... dlatego mnie brzuch tak napierd
1513490262-7003e5b0b3e482d5-aaaaaa.jpeg

Tu dla porownanie ten nagorze jest z piatku. Nie warto robic testow przed czasem, no wlasnie tak sie dzieje.

1513490300-1af26a4624d10beb-aaaaaa.jpeg
ala...

qb3cj44j6cg72hqh.png

Co moge powiedziec dla pewnosci zrobilam dwa, i mym oczom ukazała sie biel, biel wizira. Czyli nie udalo sie=( jak wczesniej byl bladzioszek jasniutki tak teraz nie ma nic kompletnie nic... dlatego mnie brzuch tak napierd
1513490262-7003e5b0b3e482d5-aaaaaa.jpeg

Tu dla porownanie ten nagorze jest z piatku. Nie warto robic testow przed czasem, no wlasnie tak sie dzieje.

1513490300-1af26a4624d10beb-aaaaaa.jpeg
ala...

qb3cj44j6cg72hqh.png
Ale wcześniej miałaś inny test. Ja sama już po sobie widzę że one różne kreski dają. Ostatnio nie miałaś bobo test żółtego ?

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry