reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
W sumie ciekawe czy jeszcze wrzesień u mnie czy już październik😂
Ja bym wbijała na październikowe. Moja córka była z końca miesiąca i miałam wrażenie, że wszyscy są daleko w polu, a ja na samiutkim początku. Gdy u tych z początku miesiąca umawiały się na prenatalne, ja dopiero miałam serduszko. Wbijaj do nas 😄

Ja na pewno będę prowadzić ciążę prywatnie. Jestem dość wrażliwa i delikatna, mam wydarzenia z przeszłości które sprawiają że muszę mieć jednego stałego lekarza, zaufanego i pełnego ciepła i zrozumienia żeby w ogóle dać się zbadać… kupa kasy na to pójdzie, ale uważam że mój spokój i komfort muszą być na pierwszym miejscu. Do tego prywatny hematolog 😅. Fortuna pójdzie na tego małego człowieka
Oj tak pójdzie 😁 Ja pierwszą ciążę prowadziłam tylko prywatnie u mojego zaufanego ginekologa z ogromną wiedzą i kompetencją. Nie wyobrażam sobie prowadzić ciąży bez niego. On jako jedyny z nielicznych prowadzi ciążę czworacze 😉

Założyłam październikowe mamy , także zapraszam wszystkie te które już mają pozytywne testy , a te które jeszcze nie mają to sprężać mi się tam bo ja czekam na was ! ☺️🥰
Gdyby mi się udało w cyklu teraz, to termin 4 listopad, wiec i tak pewnie z początku będę do was wpadać, tym bardziej że ostatnie dwie cesarki sporo przed terminem 🫣

reklama
Do góry