reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nigdy nigdy Cię nie zostawimy [emoji7][emoji7] będziemy czekać aż dołączysz do groma 'niechcianie zaciążonych' [emoji23] i potem będziemy jechały razem na wózku obranych pieluch [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Trzymam Cię za słowo! [emoji8]

reklama
Spojrzałam wczoraj przed snem na synka jak siedzial na brzegu łóżka i na mnie czekal. Tak mnie rozczulil i tak jakos sie ucieszylam. W glowie zabrzmialo "to juz ten czas". Rychu jest juz na tyle duży że musi miec rodzenstwo(wg chyba ostatnio mial jakis skok rozwojowy bo sie zmienil bardzo). On z pieluch nie korzysta od czerwca ale w majty srujtal mi do wrzesnia az zaczął wolac na nocnik i teraz bez problemu. Eh. . Wiesz ja sie martwie czy so ie poradzę z nim w ciąży bo po wykluciu juz sobie to inaczej wyobrazam... mieszkamy na 4pietrze wez z tym bebnem tam wlez, a ja ogolnie duza jestem ... jeszcze z malym, z jakimis zakupami. I w ogóle... malenstwo to bede sobie motala w chuste bedzie mi juz latwiej ich oboje ogarnac ale sama ciaza... no ani dzwignac tego malego , no bo żeby krzywda sie w brzuch nie stala i w ogole masakra jakas.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
On już na tyle duży że powoli sam zacznie chodzić po schodach :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

On już na tyle duży że powoli sam zacznie chodzić po schodach :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
On ze mna chodzi po schodach, ja go nie noszę, ale czasem zdaza sie że jest zmeczony, bola go nóżki i prosi zeby go wziasc na barana .. jak wchodze z nim na ro 4 pietro to juz jeste ledwo ciepła, no, ale nie zawsze mam wybór. Mam nadzieje ze jak zacznie widziec brzuch to bedzie bardziej wspolpracowal.

qb3cj44j6cg72hqh.png

On ze mna chodzi po schodach, ja go nie noszę, ale czasem zdaza sie że jest zmeczony, bola go nóżki i prosi zeby go wziasc na barana .. jak wchodze z nim na ro 4 pietro to juz jeste ledwo ciepła, no, ale nie zawsze mam wybór. Mam nadzieje ze jak zacznie widziec brzuch to bedzie bardziej wspolpracowal.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Na pewno. A Wy już też jak się okaże że jesteś w ciąży inaczej będziecie z nim rozmawiać itp. ja mam dziecko tak żywe że Masakra. Odkąd wiemy o ciąży mówimy mu że musi uważać na brzuszek bo tam dzidziuś żeby nie uderzył czy nie kopnął. Ze mama na ręce brać nie może bo dzidziuś. I o dziwo zaczyna rozumieć. Jak pytamy Aluś a kogo mama ma w brzuszku to mówi że dzidziusia. Na ręce nie woła, jak chce się przytulić to po prostu Wola mnie na kanapę i siada obok i się przytula. Także powoli zaczyna rozumieć

ckaiyx8d63pd6voi.png

Na pewno. A Wy już też jak się okaże że jesteś w ciąży inaczej będziecie z nim rozmawiać itp. ja mam dziecko tak żywe że Masakra. Odkąd wiemy o ciąży mówimy mu że musi uważać na brzuszek bo tam dzidziuś żeby nie uderzył czy nie kopnął. Ze mama na ręce brać nie może bo dzidziuś. I o dziwo zaczyna rozumieć. Jak pytamy Aluś a kogo mama ma w brzuszku to mówi że dzidziusia. Na ręce nie woła, jak chce się przytulić to po prostu Wola mnie na kanapę i siada obok i się przytula. Także powoli zaczyna rozumieć

ckaiyx8d63pd6voi.png
No mpj chyba mlodszy od Twojego jest. Czasemm skacze mi na brzuc h i mowie Rafalku, a jak mama ma dzidzie w brzuchu, on wtedy mowi "nie dzidzia nie" eh nie wiem. Może skuma 2
Wreszcie=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

Nigdy nigdy Cię nie zostawimy [emoji7][emoji7] będziemy czekać aż dołączysz do groma 'niechcianie zaciążonych' [emoji23] i potem będziemy jechały razem na wózku obranych pieluch [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dzięki! Bo kuwa ostatnio rzuciłam okiem na „kto po invitro” i kuwa tam Są takie „schizy” ze nie chce uczestniczyć! Wolałabym z wami jakby nigdy nic!

reklama
Do góry