reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jotka, ja se kreski często wymyślam ale u ciebie dziś rano żywcem cen cienia cieni był także nie ******* i jutro powtórz. Ja se albinosa powieszę na choince co by mi blaskiem bieli świecił ale Tobie wróżę ciaze :)
Jutro to nie zrobie vo nie mam.. a juz nie mam jak leciec do apteki bo Rysiu śpi. Eh... nie nakrecam sie. Bo we wrzesniu tez taka kreske widzialam i nic z tego nie bylo. @przyszla jak w zegarku. ;(

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Voje sie cholerbie tego zaciazenia.. bo to znowu, ból płacze ,pieluchy, i juz dwoje glutkow, ale strasznie tez chcialabym zeby tym razem ta kreska cholerna sciemniala.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Kochana ale ja się wcale nie dziwię, że masz tyle obaw. Ja się cieszę , ale... Też jak ostatnio sobie wyobraziłam te obsrane pieluchy (mój syn już na kibelek to zapomniałam co to kupa rozsmarowana na dupsko [emoji23]), znów ten cyc, znów nigdzie nie wyjdę bez dziecka, znów wózek taszczyć... No ale wiesz dobrze że im te nasze starszaki będą większe, tym gorzej będzie właśnie w te pieluchy wrócić...

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dziewczyny ale nie zostawicie mnie? Bo kuwa ja w ciąży nie jestem ale pokochałam was! No weźcie nie zostawiajcie mnie samej [emoji17]

Dziewczyny ale nie zostawicie mnie? Bo kuwa ja w ciąży nie jestem ale pokochałam was! No weźcie nie zostawiajcie mnie samej [emoji17]
Nigdy nigdy Cię nie zostawimy [emoji7][emoji7] będziemy czekać aż dołączysz do groma 'niechcianie zaciążonych' [emoji23] i potem będziemy jechały razem na wózku obranych pieluch [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Kochana ale ja się wcale nie dziwię, że masz tyle obaw. Ja się cieszę , ale... Też jak ostatnio sobie wyobraziłam te obsrane pieluchy (mój syn już na kibelek to zapomniałam co to kupa rozsmarowana na dupsko [emoji23]), znów ten cyc, znów nigdzie nie wyjdę bez dziecka, znów wózek taszczyć... No ale wiesz dobrze że im te nasze starszaki będą większe, tym gorzej będzie właśnie w te pieluchy wrócić...

ckaiyx8d63pd6voi.png
Spojrzałam wczoraj przed snem na synka jak siedzial na brzegu łóżka i na mnie czekal. Tak mnie rozczulil i tak jakos sie ucieszylam. W glowie zabrzmialo "to juz ten czas". Rychu jest juz na tyle duży że musi miec rodzenstwo(wg chyba ostatnio mial jakis skok rozwojowy bo sie zmienil bardzo). On z pieluch nie korzysta od czerwca ale w majty srujtal mi do wrzesnia az zaczął wolac na nocnik i teraz bez problemu. Eh. . Wiesz ja sie martwie czy so ie poradzę z nim w ciąży bo po wykluciu juz sobie to inaczej wyobrazam... mieszkamy na 4pietrze wez z tym bebnem tam wlez, a ja ogolnie duza jestem ... jeszcze z malym, z jakimis zakupami. I w ogóle... malenstwo to bede sobie motala w chuste bedzie mi juz latwiej ich oboje ogarnac ale sama ciaza... no ani dzwignac tego malego , no bo żeby krzywda sie w brzuch nie stala i w ogole masakra jakas.

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry