reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jotka, ja se kreski często wymyślam ale u ciebie dziś rano żywcem cen cienia cieni był także nie ******* i jutro powtórz. Ja se albinosa powieszę na choince co by mi blaskiem bieli świecił ale Tobie wróżę ciaze :)
Jutro to nie zrobie vo nie mam.. a juz nie mam jak leciec do apteki bo Rysiu śpi. Eh... nie nakrecam sie. Bo we wrzesniu tez taka kreske widzialam i nic z tego nie bylo. @przyszla jak w zegarku. ;(

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Voje sie cholerbie tego zaciazenia.. bo to znowu, ból płacze ,pieluchy, i juz dwoje glutkow, ale strasznie tez chcialabym zeby tym razem ta kreska cholerna sciemniala.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Kochana ale ja się wcale nie dziwię, że masz tyle obaw. Ja się cieszę , ale... Też jak ostatnio sobie wyobraziłam te obsrane pieluchy (mój syn już na kibelek to zapomniałam co to kupa rozsmarowana na dupsko [emoji23]), znów ten cyc, znów nigdzie nie wyjdę bez dziecka, znów wózek taszczyć... No ale wiesz dobrze że im te nasze starszaki będą większe, tym gorzej będzie właśnie w te pieluchy wrócić...

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dziewczyny ale nie zostawicie mnie? Bo kuwa ja w ciąży nie jestem ale pokochałam was! No weźcie nie zostawiajcie mnie samej [emoji17]

Dziewczyny ale nie zostawicie mnie? Bo kuwa ja w ciąży nie jestem ale pokochałam was! No weźcie nie zostawiajcie mnie samej [emoji17]
Nigdy nigdy Cię nie zostawimy [emoji7][emoji7] będziemy czekać aż dołączysz do groma 'niechcianie zaciążonych' [emoji23] i potem będziemy jechały razem na wózku obranych pieluch [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Kochana ale ja się wcale nie dziwię, że masz tyle obaw. Ja się cieszę , ale... Też jak ostatnio sobie wyobraziłam te obsrane pieluchy (mój syn już na kibelek to zapomniałam co to kupa rozsmarowana na dupsko [emoji23]), znów ten cyc, znów nigdzie nie wyjdę bez dziecka, znów wózek taszczyć... No ale wiesz dobrze że im te nasze starszaki będą większe, tym gorzej będzie właśnie w te pieluchy wrócić...

ckaiyx8d63pd6voi.png
Spojrzałam wczoraj przed snem na synka jak siedzial na brzegu łóżka i na mnie czekal. Tak mnie rozczulil i tak jakos sie ucieszylam. W glowie zabrzmialo "to juz ten czas". Rychu jest juz na tyle duży że musi miec rodzenstwo(wg chyba ostatnio mial jakis skok rozwojowy bo sie zmienil bardzo). On z pieluch nie korzysta od czerwca ale w majty srujtal mi do wrzesnia az zaczął wolac na nocnik i teraz bez problemu. Eh. . Wiesz ja sie martwie czy so ie poradzę z nim w ciąży bo po wykluciu juz sobie to inaczej wyobrazam... mieszkamy na 4pietrze wez z tym bebnem tam wlez, a ja ogolnie duza jestem ... jeszcze z malym, z jakimis zakupami. I w ogóle... malenstwo to bede sobie motala w chuste bedzie mi juz latwiej ich oboje ogarnac ale sama ciaza... no ani dzwignac tego malego , no bo żeby krzywda sie w brzuch nie stala i w ogole masakra jakas.

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry