reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeej tez tak czekałam...mam nadzieje, ze szybko dostaniesz :*
Oby oby bo najchetniej to bym juz chciała marzec.

Ale postanoeilam tez ze zmieniam ginekologa. Jak bylam u mojej robic pod koniec lipca cytologię to zaczelam mówic otych okresach, że jakies skąpe mi sie zrobily i ze w dodatku mialam miesiąc wczesniej takie mega opoznienie no i że pohawily mi sie brązowe plamienia przed @ . to zignorowała to trochę. Moze gdybym wtedy juz gina zmienila.....to by inaczej to wszystko wygladalo. A teraz piernicze. Na kolejna cytologię pójdę juz do kogos innego kto mnie tak nie zleje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Jeśli chodzi o makarony to służę! :) na ciepło, na zimno, letnio! [emoji16]
Ja uwielbiam makarony - chętnie przyjmę sprawdzone przepisy [emoji7]
Mój nr 1 to farfale z indykiem, szpinakiem, serem feta i pomidorami suszonymi albo też farfale z kurczakiem(musi być wyraziście poprawiony curry, papryka słodka, pomidorki suszone) i samymi suszonymi pomidorami + pietruszka [emoji7]
Tamto ma zielono a to na czerwono - pierwsze lepsze na ciepło, drugie ma zimno.
Mniam!
A Twoje z brokułami też już prawie gotowe [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja uwielbiam makarony - chętnie przyjmę sprawdzone przepisy [emoji7]
Mój nr 1 to farfale z indykiem, szpinakiem, serem feta i pomidorami suszonymi albo też farfale z kurczakiem(musi być wyraziście poprawiony curry, papryka słodka, pomidorki suszone) i samymi suszonymi pomidorami + pietruszka [emoji7]
Tamto ma zielono a to na czerwono - pierwsze lepsze na ciepło, drugie ma zimno.
Mniam!
A Twoje z brokułami też już prawie gotowe [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzisiaj to wszystkie chyba makaron z brokułami i boczkiem mają [emoji23][emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry