Piękna beta [emoji7][emoji7][emoji7] ja mam niższa bo 36.74 ale termin @ na poniedziałek11.12 test pozytywny
12.12 beta 66, 51
14.12 beta 192,8
Termin @ dzisiaj.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
![ckaiyx8d63pd6voi.png](https://www.suwaczki.com/tickers/ckaiyx8d63pd6voi.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna beta [emoji7][emoji7][emoji7] ja mam niższa bo 36.74 ale termin @ na poniedziałek11.12 test pozytywny
12.12 beta 66, 51
14.12 beta 192,8
Termin @ dzisiaj.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne, idź i sprawdź, ale się nie martw niepotrzebnie, na pewno wszystko jest ok, tylko hormony, stres robią swojeKurka troche mnie uspokoilas. Ale mimo wszystko chce sprawdzic u gina czy wszystko oki bo boje sie ze cos tam zlego sie dzieje.
Tak jak pisała chyba @AgaRS90 pierwszy test pozytywny się liczy i po nim następuje ovu w ciągu 24-72h, ale na wszelki wypadek możecie jeszcze podziałaćKurde zrobilam teraz ten ciulowy test owu z allegro i tez jest pozytywny!! Glupia jestem juz z tego...sluz wydaje mi sie, ze juz tak mleczny zaczyna sie robic...no chyba muszę jeszcze dzisiaj chlopa zgwalcic bo cholera wie co jest grane...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My staramy się o drugie już 12 cykl, chociaż ten już odpuściliśmy, ale okazało się po drodze że mam problemy z tarczycą i polip w macicy...Tak duży i kochany☺
...jak pisałam wcześniej staramy się prawie 2 lata w życiu bym nie pomysala ze tyle zejdziea wy ile się staracie dziewczyny?
Ze to juz straszna histeria. Test jest pozytywny tylko wtedy jak kreska jest widoczna golym okoem. Ta ktora odkrylas jest tam zawsze. Bo w tym miejscu ma sie pokazać jesli wynik bedzie pozytywny.witam jestem nowa. pomozcie! kuoilam bobo test wynik wyszedl negatywny ale jak go rozkrecilam to druga krecha ! co myslicie
kreska byla nie dalej niz 3 min. nie wiem jak dodac zdjeciePo jakim czasie pojawiła się kreska ? Pokaż zdjęcie
![]()
Jak masz 2 kreski to ciąża nieważne jak gruba jest kreska ...chociaż ja w tamtym roku miałam test pozytywny a na drugi dzień okres ...pewnie ciaza biochemiczna najlepiej chyba zrobić betękreska byla nie dalej niz 3 min. nie wiem jak dodac zdjecie![]()
kreska byla nie dalej niz 3 min. nie wiem jak dodac zdjecie![]()