reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam dostac @ 25.12 i zastanawiam sie czy testowac 24.12 czy poczekac na @ bo jak bedzie negatywny to bedzie mi pewnie smutno a tak to moze bede miala cien nadziei ze sie udalo. Co radzicie?
Ps. To forum jest bardziej ekscytujące niż brazylijskie seriale!
Ja bym na Twoim miejscu poczekała, czas i tak nie będzie Ci się dłużył bo wiadomo, przygotowania do kolacji itp. a może dane Ci będzie miło się zaskoczyć i w Święta @ nie przyjdzie, czego zresztą z całego serca Ci życzę :)

reklama
Aga myślałam, że sztuczna ta choinka a ona żywa tak?
Żywa - u mnie tylko takie, no jakoś nie mogę się do sztucznych przekonać:)
Zazwyczaj mi wyglądają na sztuczne, choć ostatnio parę zdjęć widziałam i byłam pewna, że to żywa a jednak sztuczna.
Jak ktoś woli sztuczne i są dobrze zrobione to jak najbardziej - też są piękne:) tylko nie dla mnie :)

Jest [emoji7]
Zakochałam się [emoji173]
Jeszcze paczkę bombek kupię i będzie cacy [emoji173]
1513247796-e3f8b58fcd1cdf1c-aaaaaa.jpeg

1513247816-19e0c481c8c6ab64-aaaaaa.jpeg

Już miałam kupić w markecie ale takie drogie i brzydkie..
Na szczęście w mojej wiosce trafiłam na baner i sąsiedzi dalsi sprzedają swoje wyhodowane.

W Castoramie taka za 49zl [emoji23]
1513247905-04bb6898206d7319-aaaaaa.jpeg
młody ma 2 lata.

Też w tym roku tak się jaracie tymi świętami? [emoji16]
Mnie w tym roku wybitnie wzięło.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Prześliczna :)

Wróciłam do domu, na zdjęciu nie pokazało już żadnych resztek. Tak na żywca to wyjęła bo zaczęła sprawdzać co tam siedzi jak zobaczyła że ząb to złapała i szybko wyrwała, później jeszcze zaczęła dziubac i wyjęła kolejne resztki,mocno nie bolało, myślę że bardziej by mnie znieczulenie bolało a tak chwilę się przemeczylam i mam spokój, jakiś płyn przepisała do płukania jak nie pomoże nam się w sobotę jeszcze zgłosić, ale ona uważa że już powinno być ok, bo przez te resztki nie mogło mi się dobrze zagoić, a teraz już nie powinno być problemu, zobaczymy. Jeszcze muszę zatoki wyleczyć ale nie wiem, starsznie źle się po nim czuje, żołądek mnie boli, i w głowie mi się kręci, dentystka pytała jaki biorę antybiotyk na zatoki i powiedziała że go nie zna. A po tym antybiotyku dosłownie czuje się jak pijana, w głowie mi się kręci nie mogę złapać równowagi, i zbiera mnie na wymioty tak jak po alko. Masakra.

reklama
Wróciłam do domu, na zdjęciu nie pokazało już żadnych resztek. Tak na żywca to wyjęła bo zaczęła sprawdzać co tam siedzi jak zobaczyła że ząb to złapała i szybko wyrwała, później jeszcze zaczęła dziubac i wyjęła kolejne resztki,mocno nie bolało, myślę że bardziej by mnie znieczulenie bolało a tak chwilę się przemeczylam i mam spokój, jakiś płyn przepisała do płukania jak nie pomoże nam się w sobotę jeszcze zgłosić, ale ona uważa że już powinno być ok, bo przez te resztki nie mogło mi się dobrze zagoić, a teraz już nie powinno być problemu, zobaczymy. Jeszcze muszę zatoki wyleczyć ale nie wiem, starsznie źle się po nim czuje, żołądek mnie boli, i w głowie mi się kręci, dentystka pytała jaki biorę antybiotyk na zatoki i powiedziała że go nie zna. A po tym antybiotyku dosłownie czuje się jak pijana, w głowie mi się kręci nie mogę złapać równowagi, i zbiera mnie na wymioty tak jak po alko. Masakra.
Ja mam to samo po antybiotykach które brałam po tym ropniu po ósemce :/

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry