Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzis 35dc. Nie mialam nigdy tak dlugich cykli. Co najwyzej 32d. Podbrzusze boli i jajniki tez. Boze niech bedzie juz wtorek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cóż, taką mam zrytą psychę, że się wszystkim na zapas przejmuję, często zupełnie niepotrzebnie, ale też Święta za pasem to trochę głowę zajmę gotowaniem i pieczeniemTo sie nie stresuj bo zeczywiscie sie spozni i dopiero bedzie =D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Nie martw się, czasem się tak zdarza, ja np. jakieś pół roku temu miałam cykl 42 dni a później wszystko się poskracało i wróciło do normy, wszystko będzie dobrze, zobaczyszDzis 35dc. Nie mialam nigdy tak dlugich cykli. Co najwyzej 32d. Podbrzusze boli i jajniki tez. Boze niech bedzie juz wtorek.
Witam nowa staraczkę w naszym mega pozytywnym gronieWitam [emoji5]czy mogę dołączyć do starających ? Ja z mężem staramy się już prawie 2 lata bez żadnego leczenia w listopadzie dopiero poszłam do ginekologa i jestem 2 cykl na clo ...w 1 cyklu udało się wywołać piękna owulacje ale jak widac ciazy nie ma ....dodam że już mamy jedno dziecko wiec jako tako plodny jesteśmy. ..pozdrawiam wszystkich starających! !
Kurka troche mnie uspokoilas. Ale mimo wszystko chce sprawdzic u gina czy wszystko oki bo boje sie ze cos tam zlego sie dzieje.Nie martw się, czasem się tak zdarza, ja np. jakieś pół roku temu miałam cykl 42 dni a później wszystko się poskracało i wróciło do normy, wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Witaj Pewnie dolanczaj i wspierajmy sie razem. Ile Twoje dziecko ma lat?Witam ☺czy mogę dołączyć do starających ? Ja z mężem staramy się już prawie 2 lata bez żadnego leczenia w listopadzie dopiero poszłam do ginekologa i jestem 2 cykl na clo ...w 1 cyklu udało się wywołać piękna owulacje ale jak widac ciazy nie ma ....dodam że już mamy jedno dziecko wiec jako tako plodny jesteśmy. ..pozdrawiam wszystkich starających! !
Witam nowa staraczkę w naszym mega pozytywnym gronie
Trzymam mocno kciuki za Twój aktualny cykl żeby okazał się szczęśliwy [emoji7]
Dziękuję