Wzajemnie :*Hejo dziewczyny. Wpadlam zyczyc milego dzionka.
reklama
Iga0071
Fanka BB :)
Mam dostac @ 25.12 i zastanawiam sie czy testowac 24.12 czy poczekac na @ bo jak bedzie negatywny to bedzie mi pewnie smutno a tak to moze bede miala cien nadziei ze sie udalo. Co radzicie?
Ps. To forum jest bardziej ekscytujące niż brazylijskie seriale!
AgaRS90
Fanka BB :)
To prawda [emoji23]Mam dostac @ 25.12 i zastanawiam sie czy testowac 24.12 czy poczekac na @ bo jak bedzie negatywny to bedzie mi pewnie smutno a tak to moze bede miala cien nadziei ze sie udalo. Co radzicie?
To wszystko zależy od testujacej.
Jeśli negatyw Cię dołuje to poczekaj.
Mnie każdy negatyw nie dolowal-tlumaczylam sobie, że jest za wcześnie.
Kiedy wyszedł pozytyw 4 dni przed spodziewanym okresem to była radość i euforia - o 4 dni szybciej niż gdybym czekała do terminu miesiączki
Ni ale, tak jak mówię...
Jeśli masz się dolowac to nie rób sobie tego na swieta!
Wszystko zależy od Twojego nastawienia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Miło czytać, że chociaż komuś dopisuje apetyt. Dopiero udało mi się wyjść z łazienki . Nie wiem co się ze mną dzieje. Zrobiłam sobie śniadanko: bułeczka z szyneczką, ogórkiem kiszonym, majonezem i ketchupem - taki zestaw chodzi za mną już drugi dzień. Połówka bułki była obłędnie pyszna, aż tu nagle okropnie mnie zmuliło [emoji43]. Nie mogłam wyjść z łazienki bo zapach ogórka kiszonego wywoływał odruch wymiotny [emoji43]. Spędziłam tam dwie godziny
CiążaMiło czytać, że chociaż komuś dopisuje apetyt. Dopiero udało mi się wyjść z łazienki . Nie wiem co się ze mną dzieje. Zrobiłam sobie śniadanko: bułeczka z szyneczką, ogórkiem kiszonym, majonezem i ketchupem - taki zestaw chodzi za mną już drugi dzień. Połówka bułki była obłędnie pyszna, aż tu nagle okropnie mnie zmuliło [emoji43]. Nie mogłam wyjść z łazienki bo zapach ogórka kiszonego wywoływał odruch wymiotny [emoji43]. Spędziłam tam dwie godziny
Ja tak w pierwszej ciąży od samego samiutkiego początku pół ciąży a nawet jak nie wymiotowałam do nudności 24/7Miło czytać, że chociaż komuś dopisuje apetyt. Dopiero udało mi się wyjść z łazienki . Nie wiem co się ze mną dzieje. Zrobiłam sobie śniadanko: bułeczka z szyneczką, ogórkiem kiszonym, majonezem i ketchupem - taki zestaw chodzi za mną już drugi dzień. Połówka bułki była obłędnie pyszna, aż tu nagle okropnie mnie zmuliło [emoji43]. Nie mogłam wyjść z łazienki bo zapach ogórka kiszonego wywoływał odruch wymiotny [emoji43]. Spędziłam tam dwie godziny
Na szczęście nie wymiotowałam, ale jestem przerażona... [emoji33] i cały czas idzie mi ślina do góry [emoji43]. Ale dzisiaj już nic mnie nie kłuje, piersi już doszły do siebie więc chyba prędzej jakaś jelitówka :/Ja tak w pierwszej ciąży od samego samiutkiego początku pół ciąży a nawet jak nie wymiotowałam do nudności 24/7
To zobaczymy jak będzie dalejNa szczęście nie wymiotowałam, ale jestem przerażona... [emoji33] i cały czas idzie mi ślina do góry [emoji43]. Ale dzisiaj już nic mnie nie kłuje, piersi już doszły do siebie więc chyba prędzej jakaś jelitówka :/
B
bibiU
Gość
Aga myślałam, że sztuczna ta choinka a ona żywa tak?
reklama