reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejo dziewczyny. Wpadlam zyczyc milego dzionka.

zrz63e5eob8rld9q.png
Wzajemnie :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Mam dostac @ 25.12 i zastanawiam sie czy testowac 24.12 czy poczekac na @ bo jak bedzie negatywny to bedzie mi pewnie smutno a tak to moze bede miala cien nadziei ze sie udalo. Co radzicie?
Ps. To forum jest bardziej ekscytujące niż brazylijskie seriale!

Mam dostac @ 25.12 i zastanawiam sie czy testowac 24.12 czy poczekac na @ bo jak bedzie negatywny to bedzie mi pewnie smutno a tak to moze bede miala cien nadziei ze sie udalo. Co radzicie?
Ps. To forum jest bardziej ekscytujące niż brazylijskie seriale!
To prawda [emoji23]

To wszystko zależy od testujacej.
Jeśli negatyw Cię dołuje to poczekaj.

Mnie każdy negatyw nie dolowal-tlumaczylam sobie, że jest za wcześnie.
Kiedy wyszedł pozytyw 4 dni przed spodziewanym okresem to była radość i euforia - o 4 dni szybciej niż gdybym czekała do terminu miesiączki:)
Ni ale, tak jak mówię...
Jeśli masz się dolowac to nie rób sobie tego na swieta!
Wszystko zależy od Twojego nastawienia:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Miło czytać, że chociaż komuś dopisuje apetyt. Dopiero udało mi się wyjść z łazienki :(. Nie wiem co się ze mną dzieje. Zrobiłam sobie śniadanko: bułeczka z szyneczką, ogórkiem kiszonym, majonezem i ketchupem - taki zestaw chodzi za mną już drugi dzień. Połówka bułki była obłędnie pyszna, aż tu nagle okropnie mnie zmuliło [emoji43]. Nie mogłam wyjść z łazienki bo zapach ogórka kiszonego wywoływał odruch wymiotny [emoji43]. Spędziłam tam dwie godziny

Miło czytać, że chociaż komuś dopisuje apetyt. Dopiero udało mi się wyjść z łazienki :(. Nie wiem co się ze mną dzieje. Zrobiłam sobie śniadanko: bułeczka z szyneczką, ogórkiem kiszonym, majonezem i ketchupem - taki zestaw chodzi za mną już drugi dzień. Połówka bułki była obłędnie pyszna, aż tu nagle okropnie mnie zmuliło [emoji43]. Nie mogłam wyjść z łazienki bo zapach ogórka kiszonego wywoływał odruch wymiotny [emoji43]. Spędziłam tam dwie godziny
Ciąża :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja tak w pierwszej ciąży od samego samiutkiego początku :( pół ciąży :( a nawet jak nie wymiotowałam do nudności 24/7

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja tak w pierwszej ciąży od samego samiutkiego początku :( pół ciąży :( a nawet jak nie wymiotowałam do nudności 24/7

ckaiyx8d63pd6voi.png
Na szczęście nie wymiotowałam, ale jestem przerażona... [emoji33] i cały czas idzie mi ślina do góry [emoji43]. Ale dzisiaj już nic mnie nie kłuje, piersi już doszły do siebie więc chyba prędzej jakaś jelitówka :/

reklama
Do góry