reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bzykaj! Pewnie na trojaczki =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Przy trojaczkach zalapalabym się na Teleexpress[emoji13][emoji13][emoji13][emoji64][emoji64][emoji64]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poszłam do lekarza z tymi pozytywnymi testami No i zrobił monitoring .
W prawym i lewym jajniku pecherzyki ale bardzo malutkie , zapewne nie zdolne do pęknięcia .
Przepisał duphaston i jutro mam tsh zrobić .
Na karcie wpisał niepłodność związana z brakiem jajeczkowania :( strasznie sie zmartwiłam .
Dzis mam 17dc a mówił żebym zaczęła od 16 Dc go brać . Zapomniałam go zapytać czy moge od dzisiaj. I nie wiem co robic. Chyba wezmę dzis 1 tabletkę .
Wiem ze się podlamalas taka informacja ale pozytywne jest to że wiesz teraz w czym jest problem teraz możesz zażywać odpowiednie leki, przynajmniej wiadomo o co chodzi. Chyba gorzej jest jak nie wiadomo gdzie jest przyczyna bezpłodność i leczy się na oślep.

reklama
Piękna chuinka :) nie mogę się doczekać aż będzie ubrana [emoji7]
Jest [emoji7]
Zakochałam się [emoji173]
Jeszcze paczkę bombek kupię i będzie cacy [emoji173]
1513247796-e3f8b58fcd1cdf1c-aaaaaa.jpeg

1513247816-19e0c481c8c6ab64-aaaaaa.jpeg

Już miałam kupić w markecie ale takie drogie i brzydkie..
Na szczęście w mojej wiosce trafiłam na baner i sąsiedzi dalsi sprzedają swoje wyhodowane.

W Castoramie taka za 49zl [emoji23]
1513247905-04bb6898206d7319-aaaaaa.jpeg
młody ma 2 lata.

Też w tym roku tak się jaracie tymi świętami? [emoji16]
Mnie w tym roku wybitnie wzięło.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry