Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko i wyłącznie domowe laboratoriumJakie testy owu polecacie?
30zl + cito 2 zł i to jakieś 2 h czekamostatnio chyba 1,5h i były wyniki ale popołudniu mają mniejszy ruch niż rano. Fakt faktem że pierwsze idą badania ze szpitala, potem prywatne cito, prywatne i z przychodni na NFZ bo one nie muszą być tego samego dnia.
![]()
Ale to zawsze pewniejszy wynik [emoji14] ja jeszcze trochę mam do terminu @ dlatego robię żeby się trochę uspokoićCzyli jednak normalna cena. Przeczekam weekend i wybiorę się w poniedziałek. Na testy szkoda mi kasy to i 32zł żydzę.![]()
Jakie testy owu polecacie?
Bzykaj! Pewnie na trojaczki =DCześć[emoji4] Dziewczyny juz trzeci dzien wychodzi mi pozytywnie test owulacyjny z domowego.laboratorium...co jest grane się pytam?! Ja juz nie mam zdrowia tyle sie bzykac!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rosnie na pewno=)Zlecenie wprowadzone, czekamy na wyniki@Jotka_Szczotka ale się stresuje czy becioch rośnie [emoji23]
![]()
![]()