ookatkaoo1993
Fanka BB :)
To jeszcze chwileczkę. Strach ? Wesele duże?30 grudnia![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze chwileczkę. Strach ? Wesele duże?30 grudnia![]()
NieeeTo jeszcze chwileczkę. Strach ? Wesele duże?
W sumie to ty i tak teraz bez procentowoNieeeto tylko cywilny a potem skromne przyjęcie
19 osób (w tym czworo dzieci
). Stresu na razie nie ma [emoji14]
Ja jeszcze bez takich objawów ciąży i mam nadzieję że tak zostanie [emoji14]W sumie to ty i tak teraz bez procentowo![]()
Ja to teraz tylko poczuje piwo to normalnie mi się cofa. ;/
No oby cię ominęły kwiatkiJa jeszcze bez takich objawów ciąży i mam nadzieję że tak zostanie [emoji14]
Tylko ten jajnik co miałam z niego owu teraz mnie ciągnie dość intensywnie :/ może przez ciałko żółte :/ podczas owulacji przy rosnącym pęcherzyku boli to i przy ciałku żółtym pewnie też będę czułaod początku widzę że to zupełnie inna ciąża niż z Aleksem
Wiem o czym mówiszNo oby cię ominęły kwiatki![]()
Przed tak ważnym dniem. Ja ostatnio nie mogę otworzyć lodówki. Mieszkam na wiosce przy drodze krajowej i mamy parking dla tirów i tu babka że sklepy ma grila i codziennie Świerże robi
Wczoraj poszłam coś kupić do jedzenia żeby do lodówki nie zaglądać i pach 5 kaszanek;p w szoku jestem ale dziś też po nie idę. Takie pyszne. Mam nadzieję zdążyć. Bo na 9 zaczynają mi się klientki.
Ja jestem mobilna więc mi gorzej zaraz ci wkleje co muszę dźwigać.Wiem o czym mówiszpół ciąży tak się męczyłam że już płakałam że chce dziecko a nie chce być w ciąży [emoji23]
No ja teraz luz na razie z klientkami. Od soboty zaczynam od 8 do 22 aż do świąt.. mam nadzieję że nic się nie będzie działo i dam radęnajwyżej będę miała przerwy na wyjście do kibelka [emoji23] wszystko praktycznie stałe klientki to zrozumieją [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem o czym mówiszpół ciąży tak się męczyłam że już płakałam że chce dziecko a nie chce być w ciąży [emoji23]
No ja teraz luz na razie z klientkami. Od soboty zaczynam od 8 do 22 aż do świąt.. mam nadzieję że nic się nie będzie działo i dam radęnajwyżej będę miała przerwy na wyjście do kibelka [emoji23] wszystko praktycznie stałe klientki to zrozumieją [emoji23][emoji23][emoji23]
No mój też się wkurza, ale zaraz przed samymi świętami nie odwołam stałych klientek. Teraz masakra znaleźć dobry termin u kogoś konkretnego. No współczuję. Ja mam to szczęście że nie jeżdżę. Ale już dziś od starego usłyszałam: kawa????? Przecież Ty w ciąży jesteś... No jprdl... Mówię że ja jestem niskociśnieniowec, w ciąży to wogole ciśnienie jak trup i lekarz z położną w poprzedniej kazali mi pić kawę [emoji23] nie pije fusiary tylko rozpuszczalna z mlekiem to już niech paniki nie sieje..Ja jestem mobilna więc mi gorzej zaraz ci wkleje co muszę dźwigać.
.mąż nie pozwolił mi się wygłupiać i biorę tylko 3-4 dziennie