reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W sumie to ty i tak teraz bez procentowo;)

Ja to teraz tylko poczuje piwo to normalnie mi się cofa. ;/

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze bez takich objawów ciąży i mam nadzieję że tak zostanie [emoji14]
Tylko ten jajnik co miałam z niego owu teraz mnie ciągnie dość intensywnie :/ może przez ciałko żółte :/ podczas owulacji przy rosnącym pęcherzyku boli to i przy ciałku żółtym pewnie też będę czuła :( od początku widzę że to zupełnie inna ciąża niż z Aleksem

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze bez takich objawów ciąży i mam nadzieję że tak zostanie [emoji14]
Tylko ten jajnik co miałam z niego owu teraz mnie ciągnie dość intensywnie :/ może przez ciałko żółte :/ podczas owulacji przy rosnącym pęcherzyku boli to i przy ciałku żółtym pewnie też będę czuła :( od początku widzę że to zupełnie inna ciąża niż z Aleksem

No oby cię ominęły kwiatki;)
Przed tak ważnym dniem. Ja ostatnio nie mogę otworzyć lodówki. Mieszkam na wiosce przy drodze krajowej i mamy parking dla tirów i tu babka że sklepy ma grila i codziennie Świerże robi
Wczoraj poszłam coś kupić do jedzenia żeby do lodówki nie zaglądać i pach 5 kaszanek;p w szoku jestem ale dziś też po nie idę. Takie pyszne. Mam nadzieję zdążyć. Bo na 9 zaczynają mi się klientki.

No oby cię ominęły kwiatki;)
Przed tak ważnym dniem. Ja ostatnio nie mogę otworzyć lodówki. Mieszkam na wiosce przy drodze krajowej i mamy parking dla tirów i tu babka że sklepy ma grila i codziennie Świerże robi
Wczoraj poszłam coś kupić do jedzenia żeby do lodówki nie zaglądać i pach 5 kaszanek;p w szoku jestem ale dziś też po nie idę. Takie pyszne. Mam nadzieję zdążyć. Bo na 9 zaczynają mi się klientki.

Wiem o czym mówisz :( pół ciąży tak się męczyłam że już płakałam że chce dziecko a nie chce być w ciąży [emoji23]
No ja teraz luz na razie z klientkami. Od soboty zaczynam od 8 do 22 aż do świąt.. mam nadzieję że nic się nie będzie działo i dam radę :) najwyżej będę miała przerwy na wyjście do kibelka [emoji23] wszystko praktycznie stałe klientki to zrozumieją [emoji23][emoji23][emoji23]

Wiem o czym mówisz :( pół ciąży tak się męczyłam że już płakałam że chce dziecko a nie chce być w ciąży [emoji23]
No ja teraz luz na razie z klientkami. Od soboty zaczynam od 8 do 22 aż do świąt.. mam nadzieję że nic się nie będzie działo i dam radę :) najwyżej będę miała przerwy na wyjście do kibelka [emoji23] wszystko praktycznie stałe klientki to zrozumieją [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jestem mobilna więc mi gorzej zaraz ci wkleje co muszę dźwigać.
.mąż nie pozwolił mi się wygłupiać i biorę tylko 3-4 dziennie

Witam się dziś w 25dc , 7dpo, 6d do@ wieczorem naparzaly mnie cycki al mi sie na wynioty zbierało z bolu, kulo mnie pod pepkiem okropnie, ze zaś ja meza przepraszalam ze nie dam r ad y. A dziś juz rano wylecialo wyle sluzu ze chyba nadrobilo z wczoraj i przedwczoraj, cycki juz bolą normalnie jak przed @. Więc już mi cisnie ie zeszło. Nic z tego nie bedzie. Z reszta bzykanie z chorym chorszym trupem... eh... jwszcze tuz po owu... eh...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

1513147293-2a57a8c7ec68b98f-aaaaaa.jpeg

Puki co daje radę;p

reklama
Ja jestem mobilna więc mi gorzej zaraz ci wkleje co muszę dźwigać.
.mąż nie pozwolił mi się wygłupiać i biorę tylko 3-4 dziennie

No mój też się wkurza, ale zaraz przed samymi świętami nie odwołam stałych klientek. Teraz masakra znaleźć dobry termin u kogoś konkretnego. No współczuję. Ja mam to szczęście że nie jeżdżę. Ale już dziś od starego usłyszałam: kawa????? Przecież Ty w ciąży jesteś... No jprdl... Mówię że ja jestem niskociśnieniowec, w ciąży to wogole ciśnienie jak trup i lekarz z położną w poprzedniej kazali mi pić kawę [emoji23] nie pije fusiary tylko rozpuszczalna z mlekiem to już niech paniki nie sieje..

Do góry