ookatkaoo1993
Fanka BB :)
KatiNails. To chyba u ciebie sierpień? Który wypada?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skad ja to znam =(A nam dzisiaj wieczorem nie wyszło...takze zalamka[emoji26] czekam kurna caly miesiac na owulacje a jak test wychodzi to nagle niemoc u mojego... dam se chyba spokoj bo za dużo mnie to kosztuje...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
29 sierpniaKatiNails. To chyba u ciebie sierpień? Który wypada?
Mój syn jest z 2829 sierpniaale będę mieć planowane CC to pewnie tak z tydzień wcześniej
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam syna z 20 lipca więc podobnie [emoji23]Mój syn jest z 28to byla ciężka ciąża. Całe lato się kulkalam z brzuchem
To teraz jesteśmy odwrotneMam syna z 20 lipca więc podobnie [emoji23]
Chcieliśmy znów żeby udało się na lipiecto termin CC jakoś koło 24 lipca bym miała (wtedy miałam termin z synem) no ale niestety się nie udało
za to ten cykl już był nasz
trudno przemęcze
Bylebym nie wymiotowała pół ciąży jak z synemto cała resztę przeżyje
HeheTo teraz jesteśmy odwrotnety na sierpień ja na lipiec
Ślub kiedy? Przepraszam ale nie pamiętam...HeheTy miesiąc krócej upałów, a ja miesiąc dłużej
:*
30 grudniaŚlub kiedy? Przepraszam ale nie pamiętam...