reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się dziś w 25dc , 7dpo, 6d do@ wieczorem naparzaly mnie cycki al mi sie na wynioty zbierało z bolu, kulo mnie pod pepkiem okropnie, ze zaś ja meza przepraszalam ze nie dam r ad y. A dziś juz rano wylecialo wyle sluzu ze chyba nadrobilo z wczoraj i przedwczoraj, cycki juz bolą normalnie jak przed @. Więc już mi cisnie ie zeszło. Nic z tego nie bedzie. Z reszta bzykanie z chorym chorszym trupem... eh... jwszcze tuz po owu... eh...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Pamiętasz co wszystkim sama powtarzasz ?
Póki nie ma @ jest nadzieja...
No!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Swoje na miejscu dziewczuny przyjmuje w domu te z wioski

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
To przynajmniej tyle. Ja się miałam przenosić do miasta niedaleko a mam kilka klientek jeżdżących jako przedstawiciel handlowy to mówiły że nie ma będą po drodze na pazury przyjeżdżać [emoji23] ale chyba jednak zostaniemy w Rzeszowie... Nie wiem..
Mieliśmy za kilka lat od moich rodziców wyremontowany dom dostać właśnie w mieście innym, ale teraz teściowa stwierdziła że bierze kredyt na nasze mieszkanie żebyśmy za wynajem nie płacili, a potem jak do domu pójdziemy to wynajmiemy.. chce nam kupić dwu pokojowe (oczywiście my raty będziemy spłacać tylko sami zdolności nie mamy), moi rodzice się nie dołożą bo nie będą mieli za co tam domu wykończyć, to wczoraj jak zadzwoniłam do mamy jej powiedzieć (tak powiedziałam mamie hehe moja mama zawsze pierwsza wie) to potem dzwoniła żeby teściowa na razie się z kredytem wstrzymała, że może dom pójdzie dla mojego brata a oni się dołożą do mieszkania ale wtedy żeby 3 pokoje kupić nam... W sobotę spotkanie 'rodzinne' to będą sobie rodzice gadać...

Tyle dobrze że tu właśnie zostaniemy że klienteli od nowa nie będę musiała wyrabiać.
Tu wynajmuje dwa pokoje to w jednym żyjemy a w drugim klientki przyjmuje , a tak trzy pokoje to już coś..

Nam też teściowie z mężem brali ;) zostało 9 lat ale ważne że już mamy swoje a nie płacimy za wynajem

Nam też teściowie z mężem brali ;) zostało 9 lat ale ważne że już mamy swoje a nie płacimy za wynajem

No jasne... Nam rata kredytu by wyszła niższa niż teraz płacić samo odstępne (nie licząc do tego czynszu i media...)

reklama
Tak to moi znajomi płacą 700 a my ratę za kredyt 500 szwagry we Wrocławiu za 3 pokojowe płacą 3200 to wg masakra.

Do góry