Kochana zrób betę mówię Ci !Kurka piersi zaczynaja mnie bolec...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana zrób betę mówię Ci !Kurka piersi zaczynaja mnie bolec...
Ja też tak miałam w drugim cyklu. Focha sprzelilam, pierdzielnelam kazanie że sama sobie dziecka nie zrobię widzę jak mu zależy. To jak się okazało że nic nie wyszło w 3cs już sam pilnował odkąd mi się okres skończył co drugi dzień. I dwa dni pod rząd jak testy owu były. Ale musiałam takiego na prawdę fest focha strzelić..A nam dzisiaj wieczorem nie wyszło...takze zalamka[emoji26] czekam kurna caly miesiac na owulacje a jak test wychodzi to nagle niemoc u mojego... dam se chyba spokoj bo za dużo mnie to kosztuje...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj mialam takie samo.porownanie... jednak warto wiecej zaplacic i miec "pewniaka".Masakra ! Te testy z Allegro to jakieś gowno ! Ale jestem zła !
Macie dziewczyny przykład domowego laboratorium z rossmana a u góry Allegro .
Na pewne sprawy niestety nie mam wplywu wiec nie widzę sensu tak spalac się[emoji26] dam sobie chyba spokoj i po prostu pogodze sie z faktami...takie zycie i tyleJa też tak miałam w drugim cyklu. Focha sprzelilam, pierdzielnelam kazanie że sama sobie dziecka nie zrobię widzę jak mu zależy. To jak się okazało że nic nie wyszło w 3cs już sam pilnował odkąd mi się okres skończył co drugi dzień. I dwa dni pod rząd jak testy owu były. Ale musiałam takiego na prawdę fest focha strzelić..
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z facetami ten problem ze nie potrafią zrozumieć że nie jesteśmy płodne jak oni przez cały miesiąc dzień w dzieńNa pewne sprawy niestety nie mam wplywu wiec nie widzę sensu tak spalac się[emoji26] dam sobie chyba spokoj i po prostu pogodze sie z faktami...takie zycie i tyle
Budź go rano i jazda.A nam dzisiaj wieczorem nie wyszło...takze zalamka[emoji26] czekam kurna caly miesiac na owulacje a jak test wychodzi to nagle niemoc u mojego... dam se chyba spokoj bo za dużo mnie to kosztuje...
Kochana jestem i czekam na info :*Dziewczyny z mezem stwierdzilismy ze jutro robie test a jak wyjdzie negatyw to ide na bete...a jak i druga wskaze na brak ciazy to ide do gina...wiec 3mac prosze kciuki.