Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha Ty chyba pisałaś, ze Twoj facet tez ma wzmożoną lepkosc i zbyt mało ruchliwe, tak?
tez moze byc albo NatusLux, a jakie jest zrobnienie do tego imienia ? Natek ?
Dzięki Kochana za słowa pocieszenia. Może faktycznie nie będę odpuszczac następnego cyklu ale przynajmniej wyluzuje. Gdybym mieszkała w pl pewnie dawno byłabym u gina po jakieś wspomagacze albo na monitoringu. Tu w De nie ma tak łatwo. Może jak będę we wrześniu w Pl to się przejdę do ginekologa i mi da jakieś leki na zaś.Siwa ja sie starałam jak młodego siostry miałam na wakacjach i mała z nami w wyrze aon piętro niżej a ja nie mam drzwi do sypialni bo mamy schody na góre zrobione i otwarta pzrestrzeń jest, wiec mega po Bozemu było, a coś zaskoczyło.
co do roku do d**** to moj tez jest taki. Ja 14/01 zabieg, potem zepsuty m samochod, decyzja o zakupienowego dla firmy, kupiliśmy i po 3 m-cach m juz nie chciał przedłużać umowy bo mu strasznie stawki pocięli. wiec latanina z oddawaniem auta, moja kolejna strata i ciagle coś, nie jesteś sama. sciskam