reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kulka mnie piersi wgl nie bolaly. Byly tylko takie sprężynujące twarde- więc bolu jak widac po moim przykladzie nie musisz odczuwac. Bedzie dobrze wszytko. Kiedy planujesz wizyte u gina?

reklama
Mamuniol mam dziś 31 dc. czyli ostateczny termin okresu wczoraj max dzis.
Nie wiem czy za tydz będzie coś widać ? moja dr jest własnie na urlopie, dała mi luteine na wypadek pozytywnego testu i z tego wszytskie zapomniałam zapytać kiedy wraca. Nie odpisuje na smsy wiec sie gdzieś plażuje w ciepłych krajach bo ona jest mega kontaktowa zawsze odpisuje. Takze czekam. Na serduszko pewnie jeszcze z dwa tyg ?
m mnie ciagnie na weekend nad morze, ale nie wiem, z jednej str pojechałbym mała by sie bardzo cieszyła no i ja troche wyluzowała, ale boje sie ze jak coś sie stanie to będe sobie pluć w brodę ze latałam, zamiast siedzieć na dupie.

Ohoho ale się rozpisalyscie dziewczyny [emoji4]
Witam się z upalne Karlsruhe. Dziś tak gorąco że nie da się żyć. U mnie duuuzo pracy. Pracuję w hotelu a wiadomo sezon w pełni i hotel pęka w szwach. Czasem mam dość.
Ja czekam na @. Dziś 27dc. Test negatywny bez żadnego cienia. Szkoda[emoji17] w następnym cyklu pauza bo przyjeżdża do mnie rodzina także nie będzie jak się starać. Kurcze doluje mnie już to wszystko. Mogłoby się wreszcie udać bo jak na razie rok 2016 jest najgorszym rokiem jak już 32 lata żyję. Najpierw w styczniu zmarł mój tata a w lutym straciłam fasolke.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa ja sie starałam jak młodego siostry miałam na wakacjach i mała z nami w wyrze aon piętro niżej a ja nie mam drzwi do sypialni bo mamy schody na góre zrobione i otwarta pzrestrzeń jest, wiec mega po Bozemu było, a coś zaskoczyło. ;)

co do roku do d**** to moj tez jest taki. Ja 14/01 zabieg, potem zepsuty m samochod, decyzja o zakupienowego dla firmy, kupiliśmy i po 3 m-cach m juz nie chciał przedłużać umowy bo mu strasznie stawki pocięli. wiec latanina z oddawaniem auta, moja kolejna strata i ciagle coś, nie jesteś sama. sciskam

Dziewczyny a któraś z Was badała progesteron po owu ?
Jakie miałyście wyniki?
Mi w tamtym cyklu wyszło 18,7 i to chyba za mało :/

Agnesis ja dopiero jak mialam test z jakims tam cieniem to zbadałam i w 29 dc wyszedł mi 68 z gorszem.
Wcześniej nigdy nie badałam

Siwa ja sie starałam jak młodego siostry miałam na wakacjach i mała z nami w wyrze aon piętro niżej a ja nie mam drzwi do sypialni bo mamy schody na góre zrobione i otwarta pzrestrzeń jest, wiec mega po Bozemu było, a coś zaskoczyło. ;)

co do roku do d**** to moj tez jest taki. Ja 14/01 zabieg, potem zepsuty m samochod, decyzja o zakupienowego dla firmy, kupiliśmy i po 3 m-cach m juz nie chciał przedłużać umowy bo mu strasznie stawki pocięli. wiec latanina z oddawaniem auta, moja kolejna strata i ciagle coś, nie jesteś sama. sciskam
Dzięki Kochana za słowa pocieszenia. Może faktycznie nie będę odpuszczac następnego cyklu ale przynajmniej wyluzuje. Gdybym mieszkała w pl pewnie dawno byłabym u gina po jakieś wspomagacze albo na monitoringu. Tu w De nie ma tak łatwo. Może jak będę we wrześniu w Pl to się przejdę do ginekologa i mi da jakieś leki na zaś.

Kulka byłaś na becie dziś? Ty mnie tu nawet nie strasz że Ci beta spada. Będzie wszystko dobrze [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mozesz osbie zrobic jakiś monitoring moze leiej ucelujesz w owu,a le leki bez monitoringu to tak srednio samemu brac. Jakbys sie przestymulowała to byłoby niebezpieczne. Ja np w 13 dc mialam pecherzyki 1,6 a w pon juz 2.3 i 2,8, czyli nie mialam ksiazkowego przyrostu 2mm na dobe a duzo wiecej.

Byłam, byłam odswieżam i zaraz na zawał padne jak nie bedzie wyników. Ostatnio miałam po 1,5 h a teraz juz prawie 3 h i nie ma :(

Do góry