reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiesz co nie, biorę od początku ciazy utrogestan i acard to tyle. Żadnych zaleceń nic. Bo dla lekarki nie krwiak jest problemem a brak pęcherzyka żoltkowego.
A mialas juz wczesniej tak ze tego cialka nie bylo? Myslę, ze to wina usg. Czasem bliznikow nie widac a co dopiero cialka. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze!!!

reklama
St zrób progesteron w 7dpo.

Ja też mam ciśnienie w pracy, a to działa na moja niekorzyść, bo się człowiek martwi :/

Gabis, berta, spark, kolekcjonerka a jak u was? Nie dam rady nadrobic tylu stron...:(

U mnie cisza przed burzą... ;)
Póki co ściągnęłam męża z delegacji i przywiązałam łańcuchem, bo znów chciał mi uciekać na 2 tygodnie (akurat przepadłaby owu) i czekam na koniec lipca. Około 27 ego powinnam mieć owu.
Generalnie jest nerwowo, ale z powodu braku dobrego lekarza. Tzn. może i lekarz dobry, ale mam masę przeciwciał (ANA3 dodatnie, antykoagulant tocznia, anty TPO, anty TG) i powinnam brać steryd, ale mój gin twierdzi, że dopiero od pozytywnego testu, a tu wiele dziewczyn łyka Encorton już wcześniej (czasem od 1 dc, od 10dc a już na pewno od owu) i to różne dawki. Ja "załatwiłam" sobie receptę na Encorton 10mg, ale boję się brać na własną rękę.
Ja mam 34 lata. Mam 6 letnią córkę. Na razie nie wyznaczyłam sobie granicy do kiedy się staramy, mnie aktualnie przeraża kolejna ciąża, ale w sensie, że boję się, czy tym razem będzie wszystko ok, po kilku poronieniach jest ciężko.
Pozdrawiam Cię Mamuniol :)

Ale nagadalyscir dziewczyny nie nadrobię was chyba.
Ja byłam na becie. Cos mam przeczucie ze spada....cycki nie bolą tak jak wczoraj.

Kulka zaraz dostaniesz w dupsko.Piersi nie musza bolec caly czas.Nie możesz myśleć ze beta spada bo cycki Cię nie bolą.Mnie w ogole na początku nie bolały cycki ani w pierwszej ani w drugiej ciazy.Musisz myśleć pozytywnie.
spark ,bertha nie smutam juz bo widze ze tez sporo przeszłyście a ja przezywam dopiero 7 cykl staran.Trzymamy się razem i wkoncu wszystkim nam sie uda.

reklama
Do góry