reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

kulka, a mi właśnie chodzi czy przy takim progesteronie jest opcja zajścia czy musi być więcej, badałam 7dpo, tak jak trzeba ;)

reklama
nie szkodzi, dzięki za odpowiedź mimo wszystko ;) uciekam zaraz z pracy i lecę na grilla urodzinowego, ale chyba sobie piwo bezalkoholowe kupię :p ciągle sobie coś wkręcam :D

Ooo mieszkasz tam gdziie moja kuzytnka, wlasniee też pisała że upał tam macie :)
Kochana trzymaj się, w końcu wszystko się ułoży !

Spark myślisz, że można zajść przy takim poziomie? W piątek też idę robić, bo będzie akurat 7dpo.

Agnesis... ja jeszcze nie widząc ze jestem w ciazy. Zrobiłam progesteron i tsh i ft4.
wtedy wyszedł mi progesteron 58. I TSH 5,12 :/ wiec juz wiedziałam że coś jest nie tak.

reklama
Do góry