reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
J
Izabela ja na tym wcześniejszym widziałam lekką kreseczką, na tym paskowym powyżej coś nie widzę.Może idź na betę to będziesz miała 100 % pewności. Ja myślę, że coś na rzeczy jest, skoro wychodzą Ci cienie i okresu nie masz.
Inga może to faktycznie było zagnieżdżenie. Kiedy testujesz?
Mamuniol a który cykl się starasz?Ile masz lat?Ja mam dziś 7 dc. Okres się skończył. Leci 7 cykl starań i coś mi się wydaję, że z moim tempem ciążenia to zostanę sama na tym forum.
Ja się staram 26 cykl- nie zostaniesz sama :p

Wiesz co nie, biorę od początku ciazy utrogestan i acard to tyle. Żadnych zaleceń nic. Bo dla lekarki nie krwiak jest problemem a brak pęcherzyka żoltkowego.

Nie, nie mówiłam - myślałam, że to normalne.Teraz dopiero zaczęłam o tym czytać... A czy standardowe badania krwi jakie mi zlecił lekarz wykazałoby niedobór progesteronu czy trzeba zrobić osobne badanie krwi?
Ja też mam plamienia przed. Nic złego to ponoć nie znaczy :)

Gabis, berta, spark, kolekcjonerka a jak u was? Nie dam rady nadrobic tylu stron...:(
U mnie luz psychiczny, ten miesiąc odpuscilismy calkowicie żeby odpocząć przed kolejną serią tabletek i tym podobnym :)
Jesteśmy po badaniach mojego chłopaka, po moim rutynowym ginekologicznym i teraz czekam na @ :) a kolejny cykl kolejną walka, ale myślę, że duzooo bardziej na spokojnie bo takie wyluzowanie w tym miesiącu dużo mi dało :)

Mamuniol i Inga dzięki za pocieszenie.
Mamuniol to wiesz dobrze jak się teraz czuję.Ja mam 34,5 l. a mój m miał w lipcu urodziny i skoczyło mu 37 lat. Mówi, że nie chce być starym ojcem i w nieskończoność nie zamierza się starać. Ja myślałam, że do 35 lat jakoś wyrobię z tym drugim dzieckiem. Gdyby nie to poronienie dziecko miałabym już na rękach. A teraz nie wiadomo ile to potrwa. Zdałam, sobie sprawę, że raczej nie powinnam liczyć że w przeciągu 2 cykli uda się, żeby ominąć możliwe problemy w pracy. Będę musiała się chyba z nimi zmierzyć.
St17 zrób sobie badanie poziomu progesteronu, tak na wszelki wypadek.

Gabis, berta, spark, kolekcjonerka a jak u was? Nie dam rady nadrobic tylu stron...:(

Hej! Ja sie wlasnie luzuje na plazy :) ale urlopik juz sie ma ku końcowi.. Owu powinna byc na dniach choc nie widze żadnego śluzu na to wskazującego.
Po urlopie idę do gina i pytam o inseminacje w sierpniowym cyklu. :)

Ja mam 34,5 lat, 1 poronienie za mną, 0 dzieci, od poronienia 10 cykl starań. Ale nie biore pod uwage ze sie nie uda czy ze zrezygnuje bo jestem za stara. Nigdy nie zrezygnuje!

Pozdrowionka znad morza! :)

reklama
Hej! Ja sie wlasnie luzuje na plazy :) ale urlopik juz sie ma ku końcowi.. Owu powinna byc na dniach choc nie widze żadnego śluzu na to wskazującego.
Po urlopie idę do gina i pytam o inseminacje w sierpniowym cyklu. :)

Ja mam 34,5 lat, 1 poronienie za mną, 0 dzieci, od poronienia 10 cykl starań. Ale nie biore pod uwage ze sie nie uda czy ze zrezygnuje bo jestem za stara. Nigdy nie zrezygnuje!

Pozdrowionka znad morza! :)
Jasne. Warto walczyć. Ja mam juź dwoje wiec moja sytuacja jest inna. Postawilam sobie ta granicę nie dlatego ze uwazam ze 35 lat to jest wiek kiedy jest się za starym na starania, ciążę i dziecko ale dlatego, ze taka granica daje mi poczucie skonczonosci. Musze wiedziec ze bedzie taki moment kiedy powiem sobie dosc. Nie chce do menopauzy byc podporzadkowana pod cykle....

Do góry