reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spark myślisz, że można zajść przy takim poziomie? W piątek też idę robić, bo będzie akurat 7dpo.
Ja robię zawsze między 21 a 23 dc bo lekarz mi tak kazał, ostatnio miałam progesteron 13 i lekarz powiedział, że jest okey, oznacza, że owulacja była i bez problemu przy nim można zajść w ciążę :) ważne później jaki w ciąży jest, wtedy trzeba badań i jak za niski to leki, ale taki jak masz w zajęciu nie przeszkadza :)

Moj kropek sprzed chwili. [emoji173] 6.5 mm i serduszko bijące 121 u/min. [emoji4]
1469035413607.jpg

Załączniki

• 1469035413607.jpg
    1469035413607.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 296
Ohoho ale się rozpisalyscie dziewczyny [emoji4]
Witam się z upalne Karlsruhe. Dziś tak gorąco że nie da się żyć. U mnie duuuzo pracy. Pracuję w hotelu a wiadomo sezon w pełni i hotel pęka w szwach. Czasem mam dość.
Ja czekam na @. Dziś 27dc. Test negatywny bez żadnego cienia. Szkoda[emoji17] w następnym cyklu pauza bo przyjeżdża do mnie rodzina także nie będzie jak się starać. Kurcze doluje mnie już to wszystko. Mogłoby się wreszcie udać bo jak na razie rok 2016 jest najgorszym rokiem jak już 32 lata żyję. Najpierw w styczniu zmarł mój tata a w lutym straciłam fasolke.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa, na moje 31 przeżytych lat ten 2016 jest też najokropniejszym rokiem, ale jestem pewna, że druga połowa roku przyniesie zarówno Tobie jak i mnie więcej szczęścia i doczekamy się wreszcie upragnionych dwóch kreseczek!!!

reklama
Do góry