Mamuniol
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Dlugo sie nie odzywalam bo jakos tak co zabieralam sie za pisanie to akurat mi cos wyskakiwało. Brak czasu- moze to i dobrze, bo mysli z dala od starań. Dzis mam 13 dc. Wczoraj wyszedl mi pierwszy tes tz kreska- mysle ze jeszcze nagatywny. Jutro idę do gina na monitoring i zobaczyc co za cud leki mi da na zaciązenie.
Marbia- ja w drugiej ciąźy mialam krwiaka większego od twojego. W 7 tc postanowil się ewkuować przez co napędził mi takiego stracha. Dostałam duphaston i lek na wchlonięcie (zapomnialam nazwy jak ci zalezy to sprawdze w karcie ciazy). Odklejala mi się przez niego(krwiaka) kosmowka a po 3 tygodniach bylo ok. Tylko ja zmienilam lekarza- jak ktoś podaje mi argumenty, ze jak zarodek jest silny to sobie poradzi to az mnie trafia. Czy dostalas jakies leki na tego krwiaka?
Izunia i kotek trzymam kciuki najmocniej jak potrafię
Kulka- ja przeszlam 2 ciaze w bardzo krotkim czasie, a roznily sie od siebie diametralnie. Zupelnie jak rozne mam dzieci. Bedzie dobrze!!!
Luxi- ale leci. Za chwilę bedziesz miala z gorki....
Trzymam kciuki za wszytkie starczki!!! Niech wam się uda jak najszybciej.
Marbia- ja w drugiej ciąźy mialam krwiaka większego od twojego. W 7 tc postanowil się ewkuować przez co napędził mi takiego stracha. Dostałam duphaston i lek na wchlonięcie (zapomnialam nazwy jak ci zalezy to sprawdze w karcie ciazy). Odklejala mi się przez niego(krwiaka) kosmowka a po 3 tygodniach bylo ok. Tylko ja zmienilam lekarza- jak ktoś podaje mi argumenty, ze jak zarodek jest silny to sobie poradzi to az mnie trafia. Czy dostalas jakies leki na tego krwiaka?
Izunia i kotek trzymam kciuki najmocniej jak potrafię
Kulka- ja przeszlam 2 ciaze w bardzo krotkim czasie, a roznily sie od siebie diametralnie. Zupelnie jak rozne mam dzieci. Bedzie dobrze!!!
Luxi- ale leci. Za chwilę bedziesz miala z gorki....
Trzymam kciuki za wszytkie starczki!!! Niech wam się uda jak najszybciej.
Ostatnia edycja: