reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja teraz z innej beczki... u nad w wigilie mikolajek czyli dziś, jest taka tradycja „krampus”, ze niby porywaja niegrzeczne dzieci i tutaj chodzą po ulicach takie krampusy i leja rózgami i smarują węglem. A ja mam dzisiaj kolacje służbowa o będę wracać późno do domu i kur*wacka wszystko by było Ok tylko ja się tych krampusow naprawdę boje [emoji33][emoji33][emoji33]
A żeby wam udowodnić, ze nie przesadzam to oni wyglądają tak:
1512487476-9e4226a45eb2cbcf-aaaaaa.jpeg

Jak ja kuzwa wrócę do domu?! [emoji33][emoji33]

reklama
A ja teraz z innej beczki... u nad w wigilie mikolajek czyli dziś, jest taka tradycja „krampus”, ze niby porywaja niegrzeczne dzieci i tutaj chodzą po ulicach takie krampusy i leja rózgami i smarują węglem. A ja mam dzisiaj kolacje służbowa o będę wracać późno do domu i kur*wacka wszystko by było Ok tylko ja się tych krampusow naprawdę boje [emoji33][emoji33][emoji33]

O Boże hahaha uważaj co Cie nie porwia! [emoji23] jak ich tylko zobaczysz to od razu krzycz, że grzeczna byłaś w tym roku [emoji23][emoji23][emoji23]
A tak na serio to okropne to jest.. takie straszydla! dzieci nie mają po spotkaniu takich straszkow jakiegoś urazu? Ja bym miała [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym z takimi przybiła pionę i zabrala na browara....a przepraszam, teraz na browara nie mogę, to na piccolo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

O Boże hahaha uważaj co Cie nie porwia! [emoji23] jak ich tylko zobaczysz to od razu krzycz, że grzeczna byłaś w tym roku [emoji23][emoji23][emoji23]
A tak na serio to okropne to jest.. takie straszydla! dzieci nie mają po spotkaniu takich straszkow jakiegoś urazu? Ja bym miała [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A z dziećmi to różnie, Niektóre płaczą a niektóre się w ogóle nie boja :) to chyba zależy od rodziców jak reagują :)

reklama
Do góry