reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale mnie m pocieszył :o Powiedział że on nie rozumie po co ja te test robię, przecież jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie a jak nie to nie... i test tego nie zmieni...I nie lepiej żebym poczekała z dwa tygodnie to i bez testu będę wiedzieć że to już ciąża.... :D Nawet mnie rozbawił tym choć na chłopski rozum to on ma rację... Ale ta niecierpliwość zżera :p Ja bym dwa tygodnie nie wytrzymała :D

Faceci [emoji38] mój tez ma takie podejście :) oni tak maja, zazdroszczę im :) tez bym wolała noe mieć tego instynktu :)

reklama
Tez bym raczej była za n. owym wątkiem, z nazwa bez roku żeby w razie czego można było zostać :) bo ja mam zamiar jedno po drugim machnąć wiec chyba nigdy nie odejdę z wątku staraczek :) dopóki płodność nas nie rozdzieli [emoji23]
Ja też jedno za drugim póki płodność nas nie rozdzieli :D bo ja mam syna ma 10 miesiecy ;) także jesteś Ty, Beenka i ja mające tak ambitne plany rozrodcze :D

Ja też jedno za drugim póki płodność nas nie rozdzieli :D bo ja mam syna ma 10 miesiecy ;) także jesteś Ty, Beenka i ja mające tak ambitne plany rozrodcze :D
A ja trzeciego już bym nie chciała :D myślę że do jutra już będę wiedzieć co ze mną... Brzuch mnie boli jak na @ a piersi już mniej bolą...więc jak ma przyjść to na bank jutro będzie

Przedstawilam mężowi sytuacje i czarno to widze, bo on źle sie czuje

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A ja trzeciego już bym nie chciała :D myślę że do jutra już będę wiedzieć co ze mną... Brzuch mnie boli jak na @ a piersi już mniej bolą...więc jak ma przyjść to na bank jutro będzie
Ja drugie chce teraz a później chwile przerwy i jak będe mogła to chce trzecie może czwarte

reklama
Do góry