reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale mnie m pocieszył :o Powiedział że on nie rozumie po co ja te test robię, przecież jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie a jak nie to nie... i test tego nie zmieni...I nie lepiej żebym poczekała z dwa tygodnie to i bez testu będę wiedzieć że to już ciąża.... :D Nawet mnie rozbawił tym choć na chłopski rozum to on ma rację... Ale ta niecierpliwość zżera :p Ja bym dwa tygodnie nie wytrzymała :D

Faceci [emoji38] mój tez ma takie podejście :) oni tak maja, zazdroszczę im :) tez bym wolała noe mieć tego instynktu :)

reklama
Tez bym raczej była za n. owym wątkiem, z nazwa bez roku żeby w razie czego można było zostać :) bo ja mam zamiar jedno po drugim machnąć wiec chyba nigdy nie odejdę z wątku staraczek :) dopóki płodność nas nie rozdzieli [emoji23]
Ja też jedno za drugim póki płodność nas nie rozdzieli :D bo ja mam syna ma 10 miesiecy ;) także jesteś Ty, Beenka i ja mające tak ambitne plany rozrodcze :D

Ja też jedno za drugim póki płodność nas nie rozdzieli :D bo ja mam syna ma 10 miesiecy ;) także jesteś Ty, Beenka i ja mające tak ambitne plany rozrodcze :D
A ja trzeciego już bym nie chciała :D myślę że do jutra już będę wiedzieć co ze mną... Brzuch mnie boli jak na @ a piersi już mniej bolą...więc jak ma przyjść to na bank jutro będzie

Przedstawilam mężowi sytuacje i czarno to widze, bo on źle sie czuje

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A ja trzeciego już bym nie chciała :D myślę że do jutra już będę wiedzieć co ze mną... Brzuch mnie boli jak na @ a piersi już mniej bolą...więc jak ma przyjść to na bank jutro będzie
Ja drugie chce teraz a później chwile przerwy i jak będe mogła to chce trzecie może czwarte

reklama
Do góry