reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie daja tu lekow na podtrzymanie itp zreszta tak naprawde ja przestalam wierzyc ,ze te wszystkie leki typu luteina cos dzialaja, mnostwo dziewczyn tu na forum mimo brania i wogole obstawione lekami poranialy tylko moze chwile im to przedluzylo, moim zdaniem jak jest zdrowe i dobrze zagniezdzone to samo sie obroni, tak przynajmniej na chlopski rozum to sobie tlumacze i oni tu tak mowia.
Bety tez tu nie mozna sobie tak isc i zrobic tylko dluga droga ale to tez chyba bez sensu bo co tak naprawde daje zrobienie bety, nic, pokaze ze jest ciaza i i tak nic wiecej nie wiem ,gwarancji nie ma to tak samo jak test, a potem druga beta tak jak mi wtedy okazuje sie ze spadla i po ciazy i nic to jezdzenie i sprawdzanie nie daje, nie uratuje.

reklama
Kuźwa, współczuje Ci. Tak czy siak w razie gdy stanie się najgorsze, powinnaś zagłębić temat, bo coś tu jest nie tak skoro zachodzisz ale nie utrzymujesz ciąży :(
Ja ciagle mam nadzieje, ze jednak Ci się uda! Trzymam ciagle kciuki za Ciebie i Twoja fasolkę!
Dzieki, na 18.12 mam lekrrza ale pewnie nie dotrwam i jak zaczne plamic to zadzwonie,ze pewnie znowu poronienie i i tak chce ta wizyte bo chce gadac z lekarzem o co chodzi, ze tak sie dzieje, wyegzekwuje ta wizyte i koniec!

Bety tez tu nie mozna sobie tak isc i zrobic tylko dluga droga ale to tez chyba bez sensu bo co tak naprawde daje zrobienie bety, nic, pokaze ze jest ciaza i i tak nic wiecej nie wiem ,gwarancji nie ma to tak samo jak test, a potem druga beta tak jak mi wtedy okazuje sie ze spadla i po ciazy i nic to jezdzenie i sprawdzanie nie daje, nie uratuje.

No beta nie ma sensu. Dziwni ci Angole, zero empatii. Ale jeszcze nic straconego! Trzymaj się dzielnie!

Hej dziewczynki.
Ja chyba tez bede musiala dolaczyc do staraczek 2018 bo juz sie nie ludze,ze sie uda, dzis 34 dc test rano jeszcze bledszy niz ten wczorajszy, ledwo cien cienia wiec pewnie jak hormon calkiem opadnie jutro lub pojutrze to @ przyjdzie , mowie Wam zalamac sie idzie, nie da sie cieszyc z dwoch kresek skoro po tygodniu wszystko sie konczy :(
Ja bym leciała do lekarza, nie znam się na tym ale może są jakieś sposoby żeby wspomóc te pierwsze dni ciąży - nie mam pojęcia. Może masz za niski poziom jakiegoś hormonu, no nie wiem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki, na 18.12 mam lekrrza ale pewnie nie dotrwam i jak zaczne plamic to zadzwonie,ze pewnie znowu poronienie i i tak chce ta wizyte bo chce gadac z lekarzem o co chodzi, ze tak sie dzieje, wyegzekwuje ta wizyte i koniec!

No i masz racje, ewentualnie jak to takie konowaly to nie możesz się wybrać do Polski na jakieś badania?

I co powiem że test mi blednie? To

I co im powiem,ze test mi blednie? wysmiali by mnie tu chyba, to jest pierniczona Anglia i gowno mi tu zrobia, nic nie pomoga co ma byc to bedzie. Ostatnim razem jak zaczelam plamic to mnie wzieli na emergency poloznicze zrobili bete i tyle i tylko sie dowiedzialam ze bylo ale sie skonczylo :(
Aaa już wszystko wiem:/ straszne to jest no jeśli potrafisz zajść w ciążę i nie możesz jej utrzymać to trzeba szukać przyczyny i lekarz powinien Ci pomóc w takiej sytuacji!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Eh koleżanka mieszka w Anglii i też narzeka na służbę zdrowia tam, nie może zajść w ciążę,a lekarz chciał jej spiralę włożyć bo oni tam leczą ale antykoncepcją... Nie zgodziła się, ma do pl przylecieć i tu zrobić badania....

reklama
AGA - Wszystkie badania i hormony w roznych dniach cyklu mialam pol roku temu robione i wszystko jest niby ok, nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Moze teraz jak zobacza ze byly dwie biochemiczne i teraz to jakby co to da im do myslenia i cos zrobia. Sama tez przez dwa lata niy nie zachodzilam dopiero teraz po tym Clo sie ruszylo ale dalej jest jakis problem.
Ohara - ciezko tu z Polskimi lekarzami a jak juz jakis jest np w Londynie to kawal drogi a jeszcze kasuja jak za zboze.

Do góry