reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej wieczornie!
Jeśli chodzi o żel conceive, to powiem wam, co powiedział mi mój gin: w moim przypadku muszę używać lubrykanta, bo cierpię na liszaj płaski i pomimo, ze śluzu jest wystarczająco to nie wystarczająco na tyle by zapewnić nawilżenie przy zaniku warg sromowych mniejszych (niestety tak mnie ta choroba wykańcza, zdaniem lekarza prawdopodobnie cofnie się znacząco po ciąży, im więcej ciaz tym lepiej) jeśli natomiast chodzi o plemniki to cudów po takim żelu nie można się spodziewać. To tylko nawilżenie dla kogoś kto ma z tym problem ale nie ze „reanimuje” plemniki. Czyli jeśli ktoś ma problemy z „nawilżeniem” to owszem coonceive, bo inne lubrykanty to zabójstwo dla plemników ale nie, ze ten żel je „ulepsza” :) czaicie? :) ale wiadomo, próbujcie! :)
A ty Jotka, który masz dzień cyklu? Bo u mnie owu jest bardzo często w 11 dc :) także ten... może zaskoczyłaś ;)

reklama
Witajcie 32dc test zdecydowanie negatywny :( Czekam aż ta wredna @ przyjdzie. Póki co nie ma. Choć ciągle mam wrażenie że zaraz będzie, więc może jeszcze dziś mnie nawiedzi

Myśmy też używali durexa do czasu aż wyczytałam, że to zły pomysl.
Oliwki i wazeliny podobnie.
Byłam w aptece chciałam kupić ten o którym mówicie i nie było, Pani poleciła FEMINIUM. :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę że ten feminium tańszy 13 zł za 60 ml to taniej niż ok 60 zł za tamten, a sprawdza się u ciebie on? Może sama zamówię sobie w doz, bo akurat widzę że jest u nich a tamten wycofany.

Przykro mi:( ale póki nie ma @ jest nadzieja :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
E tam ale test o czułości 10 powinien już wyjść a dziś mam 32dc a nawet cienia cienia nie ma, zostaje mi czekać na tą @ :(

Załączniki

• Screenshot_2017-12-05-07-08-54.png
    Screenshot_2017-12-05-07-08-54.png
    387,9 KB · Wyświetleń: 81
Mi wyszedł z popołudniowego taki bladzioch ale dopiero po paru godzinach. Lepiej zrobić z rannego

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że ten feminium tańszy 13 zł za 60 ml to taniej niż ok 60 zł za tamten, a sprawdza się u ciebie on? Może sama zamówię sobie w doz, bo akurat widzę że jest u nich a tamten wycofany.
No nam się udało, teraz używamy czegokolwiek. Myślę, że każdy będzie dobry, który nie przeszkadza plemnikom bo jak Ohara pisała, pomoc raczej jakoś bardzo nie pomoże..
:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Dziewczyny,

@k_e Smutek, ale nadal trzymam za Ciebie kciuki. Jak długie masz zazwyczaj cykle i jaki miałaś najdłuższy?

A u mnie 10dc, a ponieważ idziemy w tym miesiącu na ilość, już działamy. Ostatnie dwa cykle miałam krótsze i owu w 12dc. Zobaczymy jak w tym, na razie test -.

@Jotka_Szczotka Działacie już?

Do góry