reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A czy Wy używalyscie tego żelu ? Zanim
zamówiłam wyczytałam naprawdę duzo pozytywnych opini. U nas moze byc problem ilości nasienia . Nie jest go jakos duzo wiec moze tu pies pogrzebany . No zobaczymy . Na razie nie ma co gdybać :)
Mam zamiar dopiero kupić :) Też dużo pozytywnych opinii czytałam,ja chcę kupić ale też z tego powodu że u mnie trochę Sahara a te z durexa nie są polecane dla starających się bo mogą osłabiać plemniki dlatego polecają ten właśnie żel, ma takie same właściwości jak śluz płodny, tworzy przyjemne środowisko dla plemników wydłużając ich żywotność i
Jaka nazwa tego żelu i cena gdzie go kupię przez internet , czy tylko w aptece?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Conceive Plus. Kupisz i w aptece i w internecie :) Ale nie w każdej aptece wiem że jest, w aptekach doz nie ma, zamawiałam ostatnio Ovarin i szukałam też jego niestety produkt wycofany u nich.

reklama
Poprzednie dla prownania
1512415233-f4f887dd16ca911a-aaaaaa.jpeg

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry