reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

17dc wyszedł mi pozytywny mocno, na drugi dzień czyli 18dc mocno mnie kuł lewy jajnik, i test już miał słabszą kreskę kontrolną. Czyli owu gdzieś 18dc musiała być, wczoraj mnie podbrzusze tak dusiło dziwnie, w nocy wstałam do toalety i miałam różowy mocz, myślałam że @ zaraz będzie, albo rano, póki co nie ma, i mocz też już normalny

@ może być jutro, ale równie dobrze mogą być dwie kreseczki. Czekamy z Tobą i kciuk siny [emoji106][emoji256].

reklama
Tak sobie czytam i naszła mnie taka refleksja: zdajecie sobie sprawę, że ten wątek niedługo umrze śmiercią naturalną? Nowe dziewczyny nie będą już dochodzić, obecne zaczną się powoli wykruszać a te co zostaną, przejdą na starania 2018, bo tu już będzie cicho. Smuteczek trochę, ja tylko ten wątek śledzę.

Dzień dobry przy wtorku, ja chcę śnieg! Pomorze szare bure i brzydkie.

Tak sobie czytam i naszła mnie taka refleksja: zdajecie sobie sprawę, że ten wątek niedługo umrze śmiercią naturalną? Nowe dziewczyny nie będą już dochodzić, obecne zaczną się powoli wykruszać a te co zostaną, przejdą na starania 2018, bo tu już będzie cicho. Smuteczek trochę, ja tylko ten wątek śledzę.

Też o tym myślałam i trzeba się będzie wprosić hurtowo do dziewczyn z 2018, chociaż co do zasady ma nas tam już nie być, bo wszystkie zaciążymy w 2017 [emoji16].

17dc wyszedł mi pozytywny mocno, na drugi dzień czyli 18dc mocno mnie kuł lewy jajnik, i test już miał słabszą kreskę kontrolną. Czyli owu gdzieś 18dc musiała być, wczoraj mnie podbrzusze tak dusiło dziwnie, w nocy wstałam do toalety i miałam różowy mocz, myślałam że @ zaraz będzie, albo rano, póki co nie ma, i mocz też już normalny
A kiedy robisz testy owu ? Rano ? Wieczorem ?

A kiedy robisz testy owu ? Rano ? Wieczorem ?
Na początku robiłam w południe, a później uznałam że lepiej wieczorem i zawsze o 18 robię, ale jak byłam dwa dni przed ovu to robiłam i dwa razy dziennie, i tak dzień przed ovu rano była blada kreska a wieczorem już bordowa wręcz

Na początku robiłam w południe, a później uznałam że lepiej wieczorem i zawsze o 18 robię, ale jak byłam dwa dni przed ovu to robiłam i dwa razy dziennie, i tak dzień przed ovu rano była blada kreska a wieczorem już bordowa wręcz
Tez tak robię wlasnie . Tylko czasem jest tak , ze wyjdzie mi mocna krecha my wtedy nie zdążymy sie poprzytulać i na drugi Dzien juz blada. Wiec nie wiem czy nie jest tez problem z tym , ze nie możemy trafić :)

Tez tak robię wlasnie . Tylko czasem jest tak , ze wyjdzie mi mocna krecha my wtedy nie zdążymy sie poprzytulać i na drugi Dzien juz blada. Wiec nie wiem czy nie jest tez problem z tym , ze nie możemy trafić :)
Tak tylko pamiętaj że pozytywny test ovu wychodzi 24-48 godzin przed owulacja, a niektóre źródła mówią że nawet może się zdarzyć że i 72h przed owulacja, u mnie byla owulacja 24h po pozytywnym teście ;) A w dzień jak miałam owulację (silny ból jajnika) też już miałam bladą kreskę na teście owulacyjnym

reklama

A może założyć nowy wątek dla nas na 2018? :)

Do góry