reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to trudno mam jeszcze jeden jutro zrobię. Ale uswiadomilo mi to że owulacje sa nie takie idealne jak myslalam. Na nastapny cykl kupie sobieponad 20testow na każdy dzien hahahah

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja tym cyklu robiłam codziennie, a przed owulacja tobie dwa razy dziennie, i tak rano mi wyszła słabą kreska a wieczorem już ciemna, ma drugi dzień też była ciemna ale już mniej. Zużyłam chyba z 20testow nawet nie wiem dokładnie, kupiłam 50 policzę jutro ile mi zostało

reklama
Ja tym cyklu robiłam codziennie, a przed owulacja tobie dwa razy dziennie, i tak rano mi wyszła słabą kreska a wieczorem już ciemna, ma drugi dzień też była ciemna ale już mniej. Zużyłam chyba z 20testow nawet nie wiem dokładnie, kupiłam 50 policzę jutro ile mi zostało
Bo ja myślę że one są oszukane. Może warto spróbować tych płytkowych. Nie mówię że z apteki tylko z neta.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbuję w tym cyklu. To w sam raz na nasz problem... Nie kosztuje wiele więc spróbować można. Zamowie przez neta.

No pewnie warto spróbować. Sama chcę kupić bo mi się wydaje że mam za mało śluzu płodnego, a ten żel ma właściwości takie jak śluz płodny, także idealny dla dziewczyn z takim problemem.

Bo ja myślę że one są oszukane. Może warto spróbować tych płytkowych. Nie mówię że z apteki tylko z neta.

Dlatego moim zdaniem lepiej trzymać się jednych testów, jak jedne w poprzednich cyklach się u nas sprawdzili to z tych korzystajmy. U mnie się allegrowe sprawdziły była bordowa wręcz kreska a na drugi dzień okropny ból jajnika lewego.

Dlatego moim zdaniem lepiej trzymać się jednych testów, jak jedne w poprzednich cyklach się u nas sprawdzili to z tych korzystajmy. U mnie się allegrowe sprawdziły była bordowa wręcz kreska a na drugi dzień okropny ból jajnika lewego.
Tez wlasnie kupiłam te allegrowe . 50 szt za 19 zł chyba .

No pewnie warto spróbować. Sama chcę kupić bo mi się wydaje że mam za mało śluzu płodnego, a ten żel ma właściwości takie jak śluz płodny, także idealny dla dziewczyn z takim problemem.
Myśmy też używali durexa do czasu aż wyczytałam, że to zły pomysl.
Oliwki i wazeliny podobnie.
Byłam w aptece chciałam kupić ten o którym mówicie i nie było, Pani poleciła FEMINIUM. :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry