reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki, w tym cyklu tez zainwestuje w nie a moze beda szczęśliwe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się nie napalam jeszcze [emoji14] najważniejsze że jest owulacja :) a czy plemniki dadzą radę, czy potem się zagnieździ, utrzyma zarodek to się okaże :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Januszek dobry chłop z niego mi bardzo pasuje jako gin, i na nikogo z szopena nie mogę narzekać, trafiłam na super położną i nawet z dr.Szczerba mnie nie nacieli urodziłam bez znieczulenia pierwszy poród mój. Pękłam na dwie szwy. Miałam bardzo krótkie skurcze, bardzo ale to bardzo mi pomogli bo źle mi było przeć wogóle bo zanim dobrze zaczęłam przeć to skurcz minął. Ale urodziłam w ciągu 5 godzin od odejścia wód ,1.15 h parcia ale spoko mały taki różowiutki się urodził tętno cały czas miał dobre. Także ja też super wspominam szopena

I co było dobrego?
Pasta jajeczna=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Witajcie. Wczoraj M przyjechał kupił mi tabletki wzięłam i poszłam spać, dziś już bez gorączki, m mnie uspokoił że gdyby coś złego się działo to było by coraz gorzej,a póki co boli coraz mniej,więc może będzie ok, okaże się na następnej wizycie kontrolnej :) Dziś już żyje bez żadnych przeciwbólowych :) więc jest jakiś progres :) Smutek dziś mnie dopadł tylko dlatego że widziałam się niedawno z szwagierką,i ma już taki ładny zaokrąglony brzuszek :( A jeszcze niedawno nic nie było widać :( A ja dalej się staram :( A ona w tym czasie zdążyła urodzić jedno i zajść w drugą ciążę :(

Ja się nie napalam jeszcze [emoji14] najważniejsze że jest owulacja :) a czy plemniki dadzą radę, czy potem się zagnieździ, utrzyma zarodek to się okaże :)

Ja postanowilam sie skupic na plodnym sluzie i jego jakosci i ilosci...od czasu porodu 6 lat temu praktycznie go nie widzę, byc moze jest tam w srodku ale kiedys bylo go bardzo duzo...moze tu tkwi problem...[emoji20] Dzis mam smutny dzien ale moze jutro będzie juz ok[emoji4]

Ja postanowilam sie skupic na plodnym sluzie i jego jakosci i ilosci...od czasu porodu 6 lat temu praktycznie go nie widzę, byc moze jest tam w srodku ale kiedys bylo go bardzo duzo...moze tu tkwi problem...[emoji20] Dzis mam smutny dzien ale moze jutro będzie juz ok[emoji4]

Ja też mało mam śluzu płodnego. I zastanawiam się czy sobie trochę nie pomoc z tym, są preparaty które są dla kobiet które mają z tym problem, taki preparat w żelu który się stosuje przy przytulankach ;) Może sama kupię i będę stosować przy następnym cyklu ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-12-02-14-50-17.png
    Screenshot_2017-12-02-14-50-17.png
    77,2 KB · Wyświetleń: 64
reklama
My stosujemy zwykła oliwkę. Bezzapachową. Bądź żele. dziś o dziwo pierwszy raz miałam tak mokro że nic nie użyliśmy.

Do góry