reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aplikacja flo skróciła mi cykl do 18 grudnia ;) jak wprowadziłam że test owu pozytywny to pokazuje że owu jutro a nie we wtorek.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny owulacja chyba już ! Tzn za 24h!!! Zrobiłam drugi tym razem nie z Allegro a z apteki i patrzę jakie kreski! Dobrze że dziś rano działaliśmy! Jutro znów mojego wymorduje ! Wow jeszcze takiej kreski u siebie nie widziałam :o chyba faktycznie te z allegro to lipa bo bym przegapiła owu !
I to takie kredki po 5 a nie 10 minutach !
1512214866-44c86c440aa6ab8c-aaaaaa.jpeg

A teraz jakie testy masz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja chodzę do kolegi Sokołowskiego- S.Januszka. Rodziłam przy Szczerbie :D a Bogaczyk przyjmowala mnie na oddział i super lekarka idealnie trafila z wagą małego :) Zymróz nie znam:)

"Boże ale pięknie to Ty w lesie mieszkasz ze takie widoki"
Kicia do koleżanki jechałam i ona mieszka na takim zadupiu-tak
Się do niej dojeżdża
1512217306-a57be1db48930273-aaaaaa.jpeg

i takie ma widoki z okna [emoji7]
1512217338-a9abda5b2f698d35-aaaaaa.jpeg

1512217353-9cb2fc0a63350bac-aaaaaa.jpeg

Coś pięknego [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KatiNails to obie do dzieła haha i towarzystwo na sali już mamy zapewnione hehe
No to Bogaczyk z Zymrózem pode mną mieszkali [emoji23] tzn ja mieszkałam nad nimi [emoji14] teraz wynajmuje nowsze mieszkanie u nas na osiedlu :)
A Januszek po 7,5h boli krzyżowych i braku postępu porodu sn zlitował się nade mną i powiedział że idziemy na cc. Po prostu do tej pory jestem mu wdzięczna że mnie tyle nie trzymał z tymi bólami :) a teraz to będę mieć Cc umówione wcześniej z moim gin :) byłam ostatnio u Niego i powiedział mi że bez problemu zrobi mi na zakończenie drugiej ciąży CC :)

Do góry