reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A apteki internetowe obczaiłaś?ja żeli nie używam ale ostatnio w gemini obkupiłam się w 4 testy ciążowe różne, będe je namiętnie przed świętami obsikiwać :D

Obczaiłam. Nigdzie nie ma :) tez mam pełno testow ciążowych, od koloru po kształty :) i pewnie nic nie zdążę obsikać bo mnie teksańska masakra Piła mechaniczna prędzej dopadnie [emoji16][emoji16]

reklama
Ale właśnie słyszałam że w tych zwykłych żelach lub zwykłych oliwkach plemniki mogą szybciej umierać albo wolniej się poruszać :o My nie używamy wcale dlatego. A ten żel (lubrykant) właśnie wspomaga i aktywność plemników i przedłuża ich żywotność
no właśnie ja nie mam problemów zeby miec tam mokro jak przyjdzie co do czego ale chodzi o sluz szyjkowy który pomaga plemnika tam dalej no i przetrwać aż dojdzie do zapłodnienia....

no właśnie ja nie mam problemów zeby miec tam mokro jak przyjdzie co do czego ale chodzi o sluz szyjkowy który pomaga plemnika tam dalej no i przetrwać aż dojdzie do zapłodnienia....
podobno picie siemienia lnianego daje super rezultaty plus wiesiołek, herbata zielona i woda:) taki mam plan na ten cykl:)
amen!!!!

Dziewczyny czy apka flo analizuje objawy i pokazuje w ilu % jest szansa aby dostac@?? :/ Bo wczoraj miałam 54% a jeszcze wcześniej 45%. A teraz jak dodałam dzisiejsze i zaktualizowałam wczorajsze to wyszło 56%

Załączniki

• Screenshot_2017-12-02-15-28-13.png
    Screenshot_2017-12-02-15-28-13.png
    123,4 KB · Wyświetleń: 61
Wczoraj mnie podbrzusze bolało,jak na @, tylko delikatniej trochę, a później to nie wiem bo usnęłam. Cycki bolą,ale jedna rzecz jest dziwna że zawsze mnie bolały samoistnie a teraz tylko jak dotykam a tak to nie o_O Czekam na tą @ bo chce zacząć nowy cykl, bo przecież test wyszedł negatywnie. Ew powtórzę test ale w dniu @, czyli w wtorek. Chociaż jakby coś było to by wczoraj wyszło :p To raczej wątpię

"Boże ale pięknie to Ty w lesie mieszkasz ze takie widoki"
Kicia do koleżanki jechałam i ona mieszka na takim zadupiu-tak
Się do niej dojeżdża
1512217306-a57be1db48930273-aaaaaa.jpeg

i takie ma widoki z okna [emoji7]
1512217338-a9abda5b2f698d35-aaaaaa.jpeg

1512217353-9cb2fc0a63350bac-aaaaaa.jpeg

Coś pięknego [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja takie zadupie mam ze 30 metrów od domu mieszkam na takiej typowej starej wsi ale ci raz więcej miejscowych się wprowadza dobrze że zrobili osiedle za lasem ale szkoda że koło mojego domu jeżdżą mieszkam przy głównej drodze

eikt3e3k96x30qte.png

Ooooo dzisiaj spaghetti z tuńczykiem na obiad, chyba skończyliśmy etap makaronu al curry :)
Żeby nie było, ze ja jestem chujowa to powiem, ze umyłam cała łazienkę! Cała! Każda kafeleczkę, każda szafeczke! I doszłam do wniosku, ze żałuje ze mam panele na suficie, niby fajnie to wyglada ale ile się trzeba namachać żeby to umyć [emoji849] jeszcze jasne! Szczerze to nawet nie zdawałam sobie sprawy, ze są takie brudne, uświadomiłam to sobie po pierwszym przejechaniu szmatka. Masakra, nie polecam :)

reklama
Do góry