reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

KatiNails a jak starałaś się o syna to robi£aś testy owu? A na zdjęciu który to test? Ten co pisałam, że mi one nie wychodziły? Jak tak to piękna kreska mi w życiu taka nie wyszła

Monia36 gratulacje piękne krechy ;)

reklama
KatiNails a jak starałaś się o syna to robi£aś testy owu? A na zdjęciu który to test? Ten co pisałam, że mi one nie wychodziły? Jak tak to piękna kreska mi w życiu taka nie wyszła

Monia36 gratulacje piękne krechy ;)
Kochana robiłam w jednym cyklu.
Tak to ten z allegro a jeszcze jestem przed owu ale czuję już jajnik. W tamtym cyklu bolał lewy a w tym prawy. Z tym że w tamtym cyklu najmocniejszy wyszedł taki jak ten dziś ze zdjęcia a potem bladł. Więc może faktycznie owu nie miałam. Pęcherzyk nie pękł. A teraz taka a podejrzewam że będzie jeszcze ciemniejsza bo do owu 3/4 dni jeszcze.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny owulacja chyba już ! Tzn za 24h!!! Zrobiłam drugi tym razem nie z Allegro a z apteki i patrzę jakie kreski! Dobrze że dziś rano działaliśmy! Jutro znów mojego wymorduje ! Wow jeszcze takiej kreski u siebie nie widziałam :o chyba faktycznie te z allegro to lipa bo bym przegapiła owu !
I to takie kredki po 5 a nie 10 minutach !
1512214866-44c86c440aa6ab8c-aaaaaa.jpeg

Witam sobotnio.
Ja już na uczelni - ciężko było się wygrzebać z łóżka.. ost wstawałam tak wcześnie 2 tyg temu..
Śnieg zszedł już a wczoraj i przedwczoraj taaak pięknie - któraś chciała zdjęcia (nie umiem odp na ten post, coś apka nawala! Nie kopiuje mi tego posta).
Tak bylo u nas :)
1512210317-f50a077419d0218e-aaaaaa.jpeg

1512210336-e3e65e5babcbf3d4-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże ale pięknie to Ty w lesie mieszkasz ze takie widoki

eikt3e3k96x30qte.png

KatiNails działaj działaj :D w którym szpitalu pracuje Twój gin? Bo ja z podkarpacia pochodzę i gina mam właśnie na szopena i tam też rodziłam:D może do tego samego chodzimy? :D

KatiNails działaj działaj :D w którym szpitalu pracuje Twój gin? Bo ja z podkarpacia pochodzę i gina mam właśnie na szopena i tam też rodziłam:D może do tego samego chodzimy? :D
Tak na Szopena mój gin :) Sokołowski :) druga ciążę też będę u Niego prowadzić :) młody, fajny, kompetentny :)
Jak będziesz w Rzeszowie zapraszam na kawę !

reklama
A Zymróz pochodzi jak ja że Stalowej Woli i mieszkał mieszkanie pode mną [emoji14] teraz ma około półroczna córkę z dr Bogaczyk [emoji14] wszyscy z jednego oddziału [emoji23][emoji23]

Do góry