reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

KatiNails a jak starałaś się o syna to robi£aś testy owu? A na zdjęciu który to test? Ten co pisałam, że mi one nie wychodziły? Jak tak to piękna kreska mi w życiu taka nie wyszła

Monia36 gratulacje piękne krechy ;)

reklama
KatiNails a jak starałaś się o syna to robi£aś testy owu? A na zdjęciu który to test? Ten co pisałam, że mi one nie wychodziły? Jak tak to piękna kreska mi w życiu taka nie wyszła

Monia36 gratulacje piękne krechy ;)
Kochana robiłam w jednym cyklu.
Tak to ten z allegro a jeszcze jestem przed owu ale czuję już jajnik. W tamtym cyklu bolał lewy a w tym prawy. Z tym że w tamtym cyklu najmocniejszy wyszedł taki jak ten dziś ze zdjęcia a potem bladł. Więc może faktycznie owu nie miałam. Pęcherzyk nie pękł. A teraz taka a podejrzewam że będzie jeszcze ciemniejsza bo do owu 3/4 dni jeszcze.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny owulacja chyba już ! Tzn za 24h!!! Zrobiłam drugi tym razem nie z Allegro a z apteki i patrzę jakie kreski! Dobrze że dziś rano działaliśmy! Jutro znów mojego wymorduje ! Wow jeszcze takiej kreski u siebie nie widziałam :o chyba faktycznie te z allegro to lipa bo bym przegapiła owu !
I to takie kredki po 5 a nie 10 minutach !
1512214866-44c86c440aa6ab8c-aaaaaa.jpeg

Witam sobotnio.
Ja już na uczelni - ciężko było się wygrzebać z łóżka.. ost wstawałam tak wcześnie 2 tyg temu..
Śnieg zszedł już a wczoraj i przedwczoraj taaak pięknie - któraś chciała zdjęcia (nie umiem odp na ten post, coś apka nawala! Nie kopiuje mi tego posta).
Tak bylo u nas :)
1512210317-f50a077419d0218e-aaaaaa.jpeg

1512210336-e3e65e5babcbf3d4-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże ale pięknie to Ty w lesie mieszkasz ze takie widoki

eikt3e3k96x30qte.png

KatiNails działaj działaj :D w którym szpitalu pracuje Twój gin? Bo ja z podkarpacia pochodzę i gina mam właśnie na szopena i tam też rodziłam:D może do tego samego chodzimy? :D

KatiNails działaj działaj :D w którym szpitalu pracuje Twój gin? Bo ja z podkarpacia pochodzę i gina mam właśnie na szopena i tam też rodziłam:D może do tego samego chodzimy? :D
Tak na Szopena mój gin :) Sokołowski :) druga ciążę też będę u Niego prowadzić :) młody, fajny, kompetentny :)
Jak będziesz w Rzeszowie zapraszam na kawę !

reklama
A Zymróz pochodzi jak ja że Stalowej Woli i mieszkał mieszkanie pode mną [emoji14] teraz ma około półroczna córkę z dr Bogaczyk [emoji14] wszyscy z jednego oddziału [emoji23][emoji23]

Do góry