reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wiem wiem mam leczenie w przyszłym tygodniu monitoring i zobaczymy ale boję się że nigdy się nie uda najgorzej to się chyba o pierwsze dziecko starać
A czy ja wiem [emoji14] o pierwsze starałam się rok a teraz dopiero 3cs a czuje to samo ciśnienie co zaczęłam czuć pod koniec starań z synem ;)
Więc chyba to niezależne od tego która to ciąża :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sobotnio.
Ja już na uczelni - ciężko było się wygrzebać z łóżka.. ost wstawałam tak wcześnie 2 tyg temu..
Śnieg zszedł już a wczoraj i przedwczoraj taaak pięknie - któraś chciała zdjęcia (nie umiem odp na ten post, coś apka nawala! Nie kopiuje mi tego posta).
Tak bylo u nas :)
1512210317-f50a077419d0218e-aaaaaa.jpeg

1512210336-e3e65e5babcbf3d4-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dla porównania pokazuje wam przedwczorajszy i dzisiejszy ;)
Wydaje mi się że przez 2 dni ładnie pociemnial, co myślicie? Na pierwszym tylko cień był.
IMG_20171202_102910.jpg

Załączniki

• IMG_20171202_102910.jpg
    IMG_20171202_102910.jpg
    714,8 KB · Wyświetleń: 279
Witam się w sobotę ;)
Powtórzyłam dziś test i ucieszyłam się bo pociemnial ;) Boże dziewczyny tak się boję, teraz dał mi większą nadzieję, zabije się chyba jak za parę dni@ znowu przyjdzie.Zobacz załącznik 831018