reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czytam Dziewczyny te Wasze posty o obiadkach (i nawet pieczenie się pojawiło!), ślinka cieknie do kolan i stwierdzam, że jesteście zbyt perfekcyjne! [emoji119] i jeszcze ten Mim! [emoji16]

@O’Hara Czy u Was jest śnieg? Zimowa fotka ze spaceru w Alpach musi być!

Dobry evribadi! :)
No jest śnieg ale nie idę na spacer, bo mnie kolano boli [emoji849] w sumie to już jest lepiej ale jeszcze ten weekend sobie odpuszczę, bo nie chce się potasowć na cacy :)

Dziewczyny zabierzcie mi internet ciągle czytam pco komu się udało, za którym razem już swiruje cały czas myślę o dziecku co robić żeby nie myśleć

U mnie wlasnie zaczely sie plamienia czyli @ przyszla w 26 dc[emoji26] no nic przynajmniej wiem na czym stoję[emoji4] jutro ide do fryzjera skrócić wlosy, zmienic kolor, kupie moze.jakas sukienke i byle do przodu!!! Będzie dobrze, musi być!!!! Jestem zdrowa, maz tez, jemy zdrowo, uprawiamy wyczynowo sporty, damy radę tylko musze uwolnic głowę i przestac myslec o tym, że mam juz tyle lat!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zabierzcie mi internet ciągle czytam pco komu się udało, za którym razem już swiruje cały czas myślę o dziecku co robić żeby nie myśleć
No najgorsze to szperanie po necie i czytanie człowiek może zwariować :p
U mnie wlasnie zaczely sie plamienia czyli @ przyszla w 26 dc[emoji26] no nic przynajmniej wiem na czym stoję[emoji4] jutro ide do fryzjera skrócić wlosy, zmienic kolor, kupie moze.jakas sukienke i byle do przodu!!! Będzie dobrze, musi być!!!! Jestem zdrowa, maz tez, jemy zdrowo, uprawiamy wyczynowo sporty, damy radę tylko musze uwolnic głowę i przestac myslec o tym, że mam juz tyle lat!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam sukienki :)
A uwolnić głowe nie jest tak prosto od tego , że chce się dziecko , czy też to , że mam tyle lat....
Ale musimy wierzyć , że będzie dobrze :)

Dobry evribadi! :)
No jest śnieg ale nie idę na spacer, bo mnie kolano boli [emoji849] w sumie to już jest lepiej ale jeszcze ten weekend sobie odpuszczę, bo nie chce się potasowć na cacy :)

Dobra, to w następny cykniesz.

Dziewczyny, jak macie jakieś piękne zimowe krajobrazy, to dawać tu, póki zima jeszcze nam nie zbrzydła (choć precyzyjnie to mamy jeszcze jesień[emoji23]).

Trzeba się czymś intensywnie zająć. Ja uciekłam w pracę, dziewczyny tu jakieś wybitności gotują, @Jotka_Szczotka jakieś Mimy i bolsy, @O’Hara sypie się brokatem [emoji12] Ale tak naprawdę i tak nie ma na to żadnego lekarstwa... i tak będziemy myśleć. Byle nie popadać w jakieś skrajności i będzie dobrze. Także nie czuj się samotna w tym Twoim lekko obsesyjnym myśleniu, jesteśmy z Tobą! [emoji123]

Wiem wiem mam leczenie w przyszłym tygodniu monitoring i zobaczymy ale boję się że nigdy się nie uda najgorzej to się chyba o pierwsze dziecko starać

reklama
Jeeeeść!

Ssie mnie okropnie, ale czekam az mężu dziś o mnie zadba=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

I co było dobrego?

Do góry