ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Tak jestem
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytam Dziewczyny te Wasze posty o obiadkach (i nawet pieczenie się pojawiło!), ślinka cieknie do kolan i stwierdzam, że jesteście zbyt perfekcyjne! [emoji119] i jeszcze ten Mim! [emoji16]
@O’Hara Czy u Was jest śnieg? Zimowa fotka ze spaceru w Alpach musi być!
No najgorsze to szperanie po necie i czytanie człowiek może zwariowaćDziewczyny zabierzcie mi internet ciągle czytam pco komu się udało, za którym razem już swiruje cały czas myślę o dziecku co robić żeby nie myśleć
Uwielbiam sukienkiU mnie wlasnie zaczely sie plamienia czyli @ przyszla w 26 dc[emoji26] no nic przynajmniej wiem na czym stoję[emoji4] jutro ide do fryzjera skrócić wlosy, zmienic kolor, kupie moze.jakas sukienke i byle do przodu!!! Będzie dobrze, musi być!!!! Jestem zdrowa, maz tez, jemy zdrowo, uprawiamy wyczynowo sporty, damy radę tylko musze uwolnic głowę i przestac myslec o tym, że mam juz tyle lat!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry evribadi!
No jest śnieg ale nie idę na spacer, bo mnie kolano boli [emoji849] w sumie to już jest lepiej ale jeszcze ten weekend sobie odpuszczę, bo nie chce się potasowć na cacy
Dziewczyny zabierzcie mi internet ciągle czytam pco komu się udało, za którym razem już swiruje cały czas myślę o dziecku co robić żeby nie myśleć
Jeeeeść!
Ssie mnie okropnie, ale czekam az mężu dziś o mnie zadba=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu