reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uuuf koniec na dziś. Dzieci odebrane wiec spokój... Mnie tez cos dziś muli w żołądku... Od rana.. Feee! Jeść mi się nie chce a muszę.
Jutro sobota kolejne wazenie ;) zawsze się cieszylam... A cos czuje ze jutro nie będzie ani grama mniej...

Mam pytanie... Czy podczas starań odstawiacie alkohol?? Ja z ogółu pije bardzooooo okazjonalnie... W sobotę czeka nas wielka impreza i zastanawiam się czy będę mogła wypić lampkę wina... Jak byłam w ciąży lekarka nawet zaleciła w słabe dni pol kieliszka czerwonego wina raz na jakiś czas... Ale mam metlik w głowie... Tym bardziej ze nie wierze w cuda ze się udało za pierwszym podejście....

reklama
My mimo ze mieszkamy w ie od początku roku tez pod kreska... Wiecznie nie spodziewane wydatki... Komunia syna za półtorej miesiąca a my nic nie mamy poza szytym garnitutkiem i zamowionym tortem....

U nas się cieplej zrobiło to pojechaliśmy do mojej siostry i na plac zabaw nawet ciepło było :)

Luxuorius już lepiej ? :)

Kotek a w razie jak @ nie przyjdzie ? (Oby nie przyszła) to kiedy testujesz?

Yesenia ją mam 0.79 o ile dobrze pamiętam ale gin i endokrynolog mówią że to jeszcze w normie

Kotek jak po wizycie ?

Yesenia głową do góry razem dacie radę :* jak byłam z córką żyłam za za 1300 a same rachunki wynosiły mnie 800-900 zł dalam radę musiałam wy też dacie :** teraz jest o wiele lepiej bo K tylko pracuje i dobrze zarabia nie muszę się martwić o nic ale kto wie co przyniesie jutro ..

Renata tyle dobrze że wprowadzili te 500+ to zawsze jakiś 'grosz' wpadnie

hej laski
no nam zle nie jest, starczy ta kasa, ale wiadomo czlowiek chcialby wiecej :-) :) zjadlam wlasnie papryczki z serem, po zatruciu nie ma juz sladu
Renatka wczoraj nic nie bylo, ale dzis juz bedzie napewno :-) :)

Ja AMH miałam powyżej normy. Ponoć to lepiej niż jeśli ma się za niski, no ale póki co... nic.
Właśnie nie jestem pewna czy się w końcu wpisałam do tabelki, w razie czego : 26 lat, kolejna @ 26.04.2016, Lena. Starania od dwóch lat ( od 5 miesięcy na clo).

Hej kobietki :sorry:czytam was od jakiegoś czasu ;-) ;)
Mogę się dołączyć ?
Myślałam że złapie się do grudniowych ale niestety ta @Przyszła dziś idealnie w terminie :crazy:

Trzymam za was kciuki i pozdrawiam :rolleyes:

reklama
Do góry