reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam pytanie :huh: czy któraś stosowała olej z wiesiołka? Podobno dobrze dziala na śluz. Chce go wypróbować i dziś już zjadłam jedną porcje :-p a wy co o nim sądzicie ? :rolleyes2:

reklama
no ja juz po kapieli, miesko na jutro sie smazy (lopatka) a my zaraz bedziemy horror pgladac
O jeny, ale zazdroszczę. A ja właśnie próbuję zagonić chlopakow do wanny... W piątki i soboty mogą chodzić spać o 21. W tygodniu kładę ich o 20.

Horrorów to ja się boję strasznie- później mi w głowie siedzą sceny i śni mi się po nocach.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Uuuf koniec na dziś. Dzieci odebrane wiec spokój... Mnie tez cos dziś muli w żołądku... Od rana.. Feee! Jeść mi się nie chce a muszę.
Jutro sobota kolejne wazenie ;) zawsze się cieszylam... A cos czuje ze jutro nie będzie ani grama mniej...

Mam pytanie... Czy podczas starań odstawiacie alkohol?? Ja z ogółu pije bardzooooo okazjonalnie... W sobotę czeka nas wielka impreza i zastanawiam się czy będę mogła wypić lampkę wina... Jak byłam w ciąży lekarka nawet zaleciła w słabe dni pol kieliszka czerwonego wina raz na jakiś czas... Ale mam metlik w głowie... Tym bardziej ze nie wierze w cuda ze się udało za pierwszym podejście....
Ja nie piję wcale. Nawet okazjonalnie. Z tym winem też słyszałam, ale jestem zdania, że alkohol niczego dobrego nie wnosi. Z drugiej strony to na początku dziecko czerpie z ciałka żółtego więc pewnie ta lampka nie zaszkodzi...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Ja właśnie poddaję się mojej "ulubionej" rozrywce... sprzątaniu. Ledwo święta minęły, a tu już taki syf, jak to się dzieje ? Nie mówiąc o tym, że 12 h jestem w pracy...

Dyana też liczę na styczeń... dostałam @ w środę ;/

Ja właśnie poddaję się mojej "ulubionej" rozrywce... sprzątaniu. Ledwo święta minęły, a tu już taki syf, jak to się dzieje ? Nie mówiąc o tym, że 12 h jestem w pracy...

Dyana też liczę na styczeń... dostałam @ w środę ;/

Ahh ta praca..:oo2: Też pracuje po 12h..

Trzymam kciuki

Ja też liczę na styczeń, dziś 3 dc.Ja jestem z końca stycznia i mój synek urodził się w dniu moich urodzin wiec też styczniowy.Niby po poronieniach kobieta jest bardziej podatna na ciazenie ale u mnie to jakoś nie wychodzI.

reklama
Ja też liczę na styczeń, dziś 3 dc.Ja jestem z końca stycznia i mój synek urodził się w dniu moich urodzin wiec też styczniowy.Niby po poronieniach kobieta jest bardziej podatna na ciazenie ale u mnie to jakoś nie wychodzI.

Ja też 3dc... Ja z 31 grudnia, myślałam, że też uda mi się w urodziny, ale cóż... W sumie bez różnicy kiedy się urodzi, byle się udało ... :)

Powodzenia

Do góry