Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja juz po kapieli, miesko na jutro sie smazy (lopatka) a my zaraz bedziemy horror pgladac
O jeny, ale zazdroszczę. A ja właśnie próbuję zagonić chlopakow do wanny... W piątki i soboty mogą chodzić spać o 21. W tygodniu kładę ich o 20.no ja juz po kapieli, miesko na jutro sie smazy (lopatka) a my zaraz bedziemy horror pgladac
Ja nie piję wcale. Nawet okazjonalnie. Z tym winem też słyszałam, ale jestem zdania, że alkohol niczego dobrego nie wnosi. Z drugiej strony to na początku dziecko czerpie z ciałka żółtego więc pewnie ta lampka nie zaszkodzi...Uuuf koniec na dziś. Dzieci odebrane wiec spokój... Mnie tez cos dziś muli w żołądku... Od rana.. Feee! Jeść mi się nie chce a muszę.
Jutro sobota kolejne wazenie zawsze się cieszylam... A cos czuje ze jutro nie będzie ani grama mniej...
Mam pytanie... Czy podczas starań odstawiacie alkohol?? Ja z ogółu pije bardzooooo okazjonalnie... W sobotę czeka nas wielka impreza i zastanawiam się czy będę mogła wypić lampkę wina... Jak byłam w ciąży lekarka nawet zaleciła w słabe dni pol kieliszka czerwonego wina raz na jakiś czas... Ale mam metlik w głowie... Tym bardziej ze nie wierze w cuda ze się udało za pierwszym podejście....
Ja właśnie poddaję się mojej "ulubionej" rozrywce... sprzątaniu. Ledwo święta minęły, a tu już taki syf, jak to się dzieje ? Nie mówiąc o tym, że 12 h jestem w pracy...
Dyana też liczę na styczeń... dostałam @ w środę ;/
Ja też liczę na styczeń, dziś 3 dc.Ja jestem z końca stycznia i mój synek urodził się w dniu moich urodzin wiec też styczniowy.Niby po poronieniach kobieta jest bardziej podatna na ciazenie ale u mnie to jakoś nie wychodzI.