reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Jotka_Szczotka i jak tam,wredna przyszła? Może zatestuj?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja 4 dni do @. Jednak nie testuje jutro. Zbyt boję się że będzie jeszcze negatywny nawet jeśli jakimś cudem się udało.
Jak się teraz nie uda to kolejny termin na 28.08(-ok. 7 dni bo CC) albo 25.09 (-7dni bo CC i wtedy byłby termin dzień po moich urodzinach, chociaż wolałabym termin mieć na lipiec).

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zośka a masz już wynik Bety?

Jotkaszczotka testowałas? ;p będzie zonk jak sobie odpuściłas ten cykl a tu bach;)

Ja wstałam dziś szybko bo dzieci jadą na jakas plejadę w przedszkolu to muszę ich zaprowadzić na 7.30 do przedszkola

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko musialabym byc wiatropylna. =D bo przeciez od lezenia razem w lozku obok siebie ciazy nie bedzie =D hhahaha Jutro przyjdzie napewno. =) poprostu spalila na panewce moja teoria na temat cykli 28 i 30dniowych.

Wczesniej tak bylo, ale moze się po lekach cos unormowalo? Tylko musze pogadac z lekarzem jak to jest ze przed ciaza mialam 28dniowe cyklwwe a teraz mam 30 dniowe

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Eee no dobra jak tam wolisz :-) ale by faktycznie były jaja gdyby wyszły dwie kreski mimo że się w tym miesiacu nie staraliście.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Gdzies tam w glowie fruwa mi taka mysl. Ale to naprawde nie możliwe=) bo serduszkowalismy raz tydzien temu w sobote juz dawno po owu. To byl juz 24dc wiec chyba mialabym pecha powaga =) zeby sie tak przesunelo. Ale jestem pewna ze ovu ba w okolicach 17dc tego.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja 4 dni do @. Jednak nie testuje jutro. Zbyt boję się że będzie jeszcze negatywny nawet jeśli jakimś cudem się udało.
Jak się teraz nie uda to kolejny termin na 28.08(-ok. 7 dni bo CC) albo 25.09 (-7dni bo CC i wtedy byłby termin dzień po moich urodzinach, chociaż wolałabym termin mieć na lipiec).

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej testować w dniu @. Wiem że ciężko wytrzymać bo chce się widzieć. Ale wcześniej też nie ma sensu, jak wyjdzie negatywny a jednak może się udało to tylko niepotrzebnie będziesz się martwić ;)

reklama
Do góry